Sam Asghari og Britney Spears:

Bryter tausheten

Den nye dokumentaren om Britney Spears har allerede rukket å få enorm oppmerksomhet.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var det mye snakk om popstjernen Britney Spears' (39) mentale helse. Gjennom deler av året var vergemålet hennes i fokus med blant annet flere runder i retten. Siden 2008 har faren Jamie Spears (68) hatt en sentral rolle i vergemålet og kontrollert datterens liv og karriere.

Dette ønsket imidlertid sangeren å endre på, men i november i fjor ble det kjent at dommer Brenda Penny avslo stjernens ønske om å suspendere faren fra hans sentrale rolle.

I helgen kom den nye dokumentaren «Framing Britney Spears», hvor blant annet vergemålet er et sentralt tema. Dokumentaren omhandler også behandlingen stjernen fikk av media fra tenåring til voksen.

Det tok ikke lang tid før dokumentaren skapte reaksjoner, og spesielt mediedekningen rundt sangstjernen har fått flere til å reagere. Nå uttaler også popstjernens kjæreste, 27 år gamle Sam Asghari, seg.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Bedre halvdel

I en uttalelse til People uttrykker Asghari sitt håp om parets fremtid samtidig som han takker Spears' fans for all støtte.

- Jeg har aldri ønsket noe annet enn det beste for min bedre halvdel og vil fortsette å støtte henne når hun følger drømmene sine, og skape fremtiden hun ønsker og fortjener, sier 27-åringen.

- Jeg er takknemlig for all kjærligheten og støtten hun mottar fra fans over hele verden, og jeg gleder meg til en normal, fantastisk fremtid sammen, fortsetter han.

Det kan se ut til at Asghari føler for å støtte kjæresten etter dokumentaren, som for øvrig ikke har blitt godkjent av Spears selv.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Duoen møttes for første gang under innspillingen av musikkvideoen til låta «Slumber Party» i 2016. Spears har tidligere uttalt seg om deres første møte i CBS-programmet «Fast in the Morning».

- Vi filmet den scenen der jeg går gjennom gangen og til soveromsdøra, og vi satt der og ventet og ventet i sikkert 20 minutter flere ganger, sa hun da forholdet ble kjent, ifølge US Weekly.

Det var mens de satt på soverommet mellom scenene at Spears og Asghari kom i prat, og etter hvert ble kjent med hverandre.

- Vi måtte bokstavelig talt sitte der sammen, så vi ble i grunn tvunget til å snakke med hverandre, la hun til.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Holder kortene tett til brystet

Det tok imidlertid tre år før Spears viste frem kjæresten i offentligheten, noe hun gjorde på premieren til filmen «Once Upon A Time in Hollywood».

Under premieren poserte paret sammen foran blitsregnet, og de delte til og med et kyss foran de oppmøtte fotografene.

KLINTE TIL: I 2019 valgte Britney Spears å vise frem kjæresten Sam Asghari i offentligheten for første gang. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
KLINTE TIL: I 2019 valgte Britney Spears å vise frem kjæresten Sam Asghari i offentligheten for første gang. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer

Selv om stjerneparet er kjent for å holde detaljer om forholdet tett til brystet, har de imidlertid delt små innblikk i forholdet sitt på sosiale medier. I fjor ga blant annet Spears uttrykk for hvor mye hun savnet kjæresten mens de var fra hverandre i begynnelsen av pandemien.

«Jeg har vært i karantene siden jeg kom tilbake fra Louisiana for flere uker siden. I utgangspunktet har jeg ikke sett kjæresten min i det som føles som et helt liv», skrev hun på Instagram, ifølge People, og la til:

«Jeg har faktisk gått ned i vekt av å savne ham. Nå passer ingen av buksene eller shortsene mine».

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Paret ble senere gjenforent og delte blant annet en treningsvideo sammen på Instagram. Den 27 år gamle personlige treneren har også tidligere lettet på sløret om forholdet overfor E! News.

Da røpet han blant annet at de to trener mye sammen.

- Vi løper, gjør mye yoga, og vi utfordrer oss selv til å gjøre forskjellige type øvelser. Mange av yoga-øvelsene som hun gjør kan ikke jeg gjøre. Hun er et naturtalent, og hun presser seg selv og kombinerer dans med ulike treningsøvelser, forklarte han i fjor.

Asghari røpet også at de liker å tilbringe tid ute.

- Vi rir, sykler og nå tenker vi å hoppe i fallskjerm. Fallskjermhopping er en veldig aktiv sport, så vi ønsker å drive med det. Vi gjør mange utendørsaktiviteter sammen. Vi vil virkelig oppleve ting og leve det beste livet vi kan, fortsatte han.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på bekymringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer