Gigi Hadid er gravid:

Bryter tausheten

Supermodellen bekrefter omsider at hun er gravid og venter barn med Zayn Malik.

BEKREFTER: Torsdag bekreftet supermodell Gigi Hadid at hun venter barn sammen med popstjernen Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER: Torsdag bekreftet supermodell Gigi Hadid at hun venter barn sammen med popstjernen Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Tirsdag kveld meldte flere amerikanske medier at modell Gigi Hadid (25) og popstjerne Zayn Malik (27) skulle bli foreldre for første gang.

TMZ og andre medier hevdet å ha fått opplysningene bekreftet av kilder med tilknytning til familien, men hovedpersonene selv forble tause.

Onsdag bekreftet imidlertid Hadids mor, Yolanda Hadid (56), det kommende barnebarnet overfor nederlandske RTL.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Gjester talkshow

Torsdag kveld, på talkshowet til Jimmy Fallon (45) på NBC, bekrefter den vordende moren selv graviditeten. Det går fram av et klipp fra intervjuet, som ble lagt ut før det hele gikk på luften, ifølge CNN.

Fallon starter intervjuet med å gratulere modellen med det kommende barnet.

- Tusen takk. Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkeønskninger og støtte, sier Hadid.

Til det svarer Fallon med at modellen og popstjerne n må nyte tiden fremover. Noe Hadid sier seg enig i.

- Spesielt i løpet av denne tiden er det fint å være hjemme, og være sammen, og virkelig oppleve det dag for dag, fortsetter Hadid, ifølge Today.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Under intervjuet forteller den vordende moren også om mat hun har vært spesielt fysen på hittil i graviditeten. Det viser seg at bagel er noe hun har spist hver eneste dag etter at hun ble gravid.

BLIR FORELDRE: Her er Zayn Malik og Gigi Hadid avbildet i midten av januar. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Her er Zayn Malik og Gigi Hadid avbildet i midten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hadid avslører at familien hennes til og med fikk «Cake Boss»-profilen Buddy Valastro (43) til å lage en kake av bagels til 25-årsdagen hennes. Dette fikk modellen til å ty til tårene.

- Jeg vet ikke om det var hormonene jeg opplever akkurat nå eller bare følelser knyttet til karantene, men jeg gråt hvert femte minutt i en time hver gang jeg tenkte på at Buddy lagde kaken min, legger hun til.

Hele intervjuet ble sendt seint torsdag kveld, amerikansk tid.

GRAVID: Modellen Belle Lucia fikk hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Termin i september

I intervjuet med nederlandske RTL fortalte Hadids mor, Yolanda, at hun ble svært overrasket over nyheten da hun først fikk fortalt den, men at hun nå gleder seg stort.

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, sa hun til RTL, og fortsatte:

- Det er det fine med livet, at en sjel forlater oss og at en ny kommer inn. Vi føler oss veldig velsignede.

Med det bekreftet hun ikke bare familieforøkelsen, men også at paret har termin i september.

Tidligere denne uken hevdet TMZ at de satt på nye opplysninger rundt modellens graviditet. Nemlig hvilket kjønn parets ufødte baby har.

«Familiekilder forteller oss at GH og ZM har blitt informert at det kommende barnet blir en jente», skrev nettstedet.

Videre fortalte de at vordende mødre vanligvis kan finne ut av dette mellom uke 16 og uke 20 i svangerskapet, og at det derfor stemmer perfekt.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Subtilt hint?

TMZ spekulerte derimot videre på om paret røpet kjønnet til familiene sine sist helg. Da feiret nemlig Hadid sin 25-årsdag, og rundt to digre sølvballonger, som viste numrene 25, hang det også en blå og en rosa sløyfe.

I USA er det svært populært med et såkalt «gender reveal party», hvor de vordende foreldrene avslører kjønnet på babyen. Da gjerne ved å gjemme blå eller rosa konfetti inni en ballong som sprenges og dermed avslører overraskelsen.

Hadid og den tidligere One Direction-stjernen begynte først å date i 2015, før de etter to år som kjærester endte forholdet i 2018. I midten av januar i år begynte romanseryktene nok en gang å florere. I februar bekreftet de at de var sammen igjen.

LES OGSÅ: Gjorde modell-comeback etter sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer