Megan Hilty:

Bryter tausheten: - Verste i livet mitt

Skuespilleren er i sorg.

TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock Editorial / NTB
TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Megan Hilty (41) er i sorg etter at flere familiemedlemmer døde i en flystyrt søndag.

Den amerikanske kystvakten har bekreftet overfor Entertainment Tonight at søsteren, svogeren og nevøen til Hilty var blant passasjerene i sjøflyet som krasjet i vannet utenfor Whidbey Island, i Washington.

Nå bryter 41-åringen tausheten om tragedien. Det gjør hun selv på Instagram.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

«Søndag ettermiddag krasjet et lite sjøfly i kysten av Puget Sound ved kysten langs Whidbey Island. Min elskede søster Lauren, svoger Ross og min lille nevø Remy var på det flyet. For å gjøre dette enda mer ødeleggende var søsteren min gravid i åttende måned og vi var klare for å ønske babyen Luca velkommen til verden neste måned», skriver hun på Instagram.

«De siste tre dagene har vært de verste i livet mitt. Det er virkelig ingen ord som kan beskrive dybden av sorgen vår», skriver hun videre.

Skuespilleren skriver videre at det siste hun ønsket var å anerkjenne sorgen offentlig, men at hun ønsket at informasjonen rundt ulykken skulle formidles korrekt.

Hun legger til at søsteren også hadde en datter som ikke var på flyet, før hun påpeker at hun ønsker at niesens navn holdes privat.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Bære arven deres

Familien kom med en uttalelse kort tid etter den tragiske ulykken, hvor det blant annet ble kjent at Hiltys søster var gravid under tidspunktet for krasjet.

«Vi er knust etter tapet på våre elskede Ross Mickel, Lauren Hilty, Remy og deres ufødte baby Luca», sto det i uttalelsen.

«Selv om tiden deres med oss var altfor kort, vil vi bære arven deres videre», het det videre.

Hilty er kjent fra TV-serien «Smash». Skuespilleren er også kjent for sin rolle som Patsy Cline, som døde i en flyulykke, i filmen «Patsy and Lorretta».

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

LES OGSÅ: - Det verste året i mitt liv

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer