STØTTER SØSTEREN: Kim Kardashian røper at hun er svært opprørt over at søsteren går gjennom en vanskelig tid. Foto: NTB scanpix
STØTTER SØSTEREN: Kim Kardashian røper at hun er svært opprørt over at søsteren går gjennom en vanskelig tid. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Bryter tausheten om utroskapsskandalen

- Det er helt grusomt.

Publisert

(Se og Hør): Bare dager før Khloé Kardashian (33) fødte datteren True, slo utroskapsskandalen rundt kjæresten Tristan Thompson (27) ned i media.

Flere videoer av basketballstjernen som er utro mot Khloé, ble publisert på flere utenlandske nettsteder, deriblant Daily Mail og TMZ.

Verken Khloé eller Tristan har foreløpig kommentert hendelsen. I en teaser for mandagens episode av talkshowet til Ellen DeGeneres, bryter imidlertid Khloés søster, Kim Kardashian (37), tausheten.

Blant andre Huffington Post har delt en video der man ser en tydelig berørt Kim.

- Stakkars Khloé.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sier hun til DeGeneres.

Saken fortsetter nedenfor.

- Trist

Selv om Khloé og Tristan sto midt oppi en krise da datteren deres ble født, skal 27-åringen ha vært ved Khloés side under fødselen.

Overfor Ellen DeGeneres legger ikke Kim skjul på at hun er opprørt over hele situasjonen.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sier Kim og fortsetter:

- Jeg har laget en regel med broren min. Og den er at dersom det er en baby involvert, kommer jeg ikke til å si noe negativt, fordi en dag kommer True til å se det. Det er virkelig et rot, sier hun.

- Stor krangel

Khloé fødte datteren True Thompson i Cleveland, der Tristan er bosatt. Kun dager etter fødselen skal søstrene Kim (37), Kourtney (39) og Kendall (22) ha flydd dit for å tilbringe tid med Khloé og hennes nyfødte datter.

De skal imidlertid ha reist tilbake til Los Angeles etter bare noen dager, skriver magasinet Life & Style.

Årsaken skal være at familien ikke klarer å forstå hvorfor Khloé ikke kaster Tristan på dør, noe som skal ha skapt drama innad i Kardashian-familien.

- De har gitt henne et ultimatum: Tristan eller dem. De hadde en stor krangel, der Kim anklaget Khloé for å være avhengig av kjærlighet. Khloé ba Kim om å passe sine egen saker, men ingen i familien ønsker å være i nærheten av Tristan lenger, har en kilde sagt til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Khloé lå på fødestua kun noen dager etter at hun fikk se en rekke videoer som beviste at Tristan var utro mot henne.

Flere videoer har spredt seg som ild i tørt gress i utenlandske medier, der man blant annet kan se at basketballstjernen kysser andre kvinner.

TMZ delte også en video av at 27-åringen gikk inn på et hotell med en ukjent brunette.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tok initiativ

Ifølge kilder skal det ha vært 27-åringen som har tatt initiativ til møtene med de forskjellige kvinnene.

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, har en kilde sagt til Us Weekly.

Nettstedet skriver at den nybakte faren skal ha hatt et sidesprang med fem forskjellige kvinner mens han har vært i et forhold med «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen.

En kilde hevder at Tristan Thompson skal føle på mye anger over det som har skjedd, og at han har bedt Khloé Kardashian om å gi ham en ny sjanse.

Det er usikkert om Khloé kommer til å tilgi kjæresten sin etter skandalen. Dette er nemlig ikke første gang hun opplever at kjærlighetslivet hennes skaper overskrifter.

I 2009 giftet 33-åringen seg med basketballstjernen Lamar Odom (38), men ekteskapet tok slutt etter fire år på grunn av Odoms notoriske utroskap og rusproblemer.

LES OGSÅ: - Isfront mellom Kim og Khloé

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer