Lily James:

«Bryter tausheten» om utroskapsryktene

Skuespilleren ble observert mens hun kysset Dominic West - til tross for at han er gift.

KYSS: Skuespiller Lily James befant seg i fjor høst i en utroskandale, etter at hun ble observert mens hun kysset en gift skuespillerkollega. Nå, et halvt år etter, «svarer» hun. Foto: Splash News / NTB Foto: Anthony Harvey/Shutterstock
KYSS: Skuespiller Lily James befant seg i fjor høst i en utroskandale, etter at hun ble observert mens hun kysset en gift skuespillerkollega. Nå, et halvt år etter, «svarer» hun. Foto: Splash News / NTB Foto: Anthony Harvey/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst snudde «Mamma Mia»-skuespilleren Lily James (32) nettet, pressen og sosiale medier nærmest på hodet.

Hun ble nemlig observert mens hun kysset den godt gifte skuespilleren Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

RYKTER: I fjor høst sirkulerte en rekke bilder av Lily James og Dominic West (i midten) mens de kysset, til tross for at sistnevnte er godt gift. Her avbildet under en teateroppsetning i 2011. Foto: Dan Wooller / REX / NTB
RYKTER: I fjor høst sirkulerte en rekke bilder av Lily James og Dominic West (i midten) mens de kysset, til tross for at sistnevnte er godt gift. Her avbildet under en teateroppsetning i 2011. Foto: Dan Wooller / REX / NTB Vis mer

På bildene, som ble publisert av blant andre Mirror, kunne man tydelig se at James og West hadde vanskeligheter med å holde fingrene for seg selv, og de ble observert sammen både på flyplassen, på elsparkesykkeltur, på sightseeing og mens de spiste frokost.

Under frokosten kulminerte det hele i et kyss, der West i tillegg hadde tatt av seg gifteringen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Det er mye å si

De to skuespillerne spiller far og datter i den nye filmen «The Pursuit of Love». Nå, i et nytt intervju med The Guardian, «svarer» 31-åringen omsider på ryktene - et halvt år etter.

Hun blir nemlig spurt rett ut om mediastormen hun fant seg i forrige høst, etter at ryktene om en affære først begynte å svirre.

- Hvordan var det?, spør journalisten.

- Ah, jeg er ikke helt villig til å snakke om det. Det er mye å si, men ikke nå, er jeg redd, svarer hun kryptisk, uten å ville utdype noe mer.

Dette er første gang skuespilleren har kommentert utroskapsryktene offentlig. Dominic West gjorde imidlertid det allerede i dagene etter at bildene begynte å sirkulere på nettet.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Poserte på bisarre bilder

West og kona Catherina FitzGerald (49), som han har vært gift med siden 2010, sjokkerte nemlig mange da de bare dager etter gikk ut og «kommenterte» utroskapen.

Det skjedde i form av en håndskrevet lapp, som ble gitt ut til de oppmøtte fotografene utenfor parets hjem i Cippenham i Wiltshire.

«Ekteskapet vårt er sterkt og vi er uten tvil fremdeles sammen. Tusen takk», sto det på lappen, som var signert ekteparet.

Det samme skal West ha sagt muntlig til de oppmøtte fotografene, mens han poserte for en rekke bilder sammen med kona - der de blant annet kysset og holdt rundt hverandre.

GIFT: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB
GIFT: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB Vis mer

Både West og kona hadde hendene i lommen, og det var derfor ikke synlig om de hadde på seg gifteringene sine. Det fikk spekulasjonene til å svirre ytterligere.

Paret har fremdeles ikke gitt noen ytterligere kommentarer til den påståtte utroskapen, og skuespilleren skal ha nektet å svare på spørsmål vedrørende Italia-turen.

Som nevnt har ekteparet vært gift siden 2010. De deler de fire barna Dora (13), Senan (12), Francis (11) og Christabel (7). 51-åringen har også datteren Martha West (22) fra et tidligere ekteskap.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit»-premieren. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Oppsiktsvekkende uttalelser

Det var kanskje ikke alle som fikk hakeslep da bildene av West og James begynte å sirkulere på nettet. Det er nemlig enkelte som nærmest har ventet på en utroskandale fra Dominics side, etter en rekke oppsiktsvekkende uttalelser tidligere.

Han har nemlig ved flere anledninger latt seg intervjue om temaer som ekteskap og utroskap.

I et intervju med Evening Standard i 2016 uttalte han blant annet at kvinner burde tilgi menn oftere for utroskap.

- Jeg mener at kvinner burde overse affærer oftere. Jeg gjør virkelig det. Det er tåpelig å sparke ut noen bare for en flørt, er det ikke? Alle burde se gjennom fingrene når det kommer til menns oppførsel i alderen mellom 40 og 50. Bare la det passere, uttalte han den gang.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer