Justin Timberlake:

Bryter tausheten om utroskapsryktene

- Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min.

I HARDT VÆR: Justin Timberlake har den siste tiden måtte tåle hard kritikk etter at han ble observert med en annen kvinne. Nå snakker han ut om opptrinnet og ryktene. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Justin Timberlake har den siste tiden måtte tåle hard kritikk etter at han ble observert med en annen kvinne. Nå snakker han ut om opptrinnet og ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av forrige måned skapte artist Justin Timberlake (38) overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (30).

Bildene vakte stor oppsikt da Timberlake og kona Jessica Biel (37) hyppig omtales som et av de stødigste og misunnelsesverdige parene i Hollywood.

Paparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright sammen med flere andre kollegaer var ute og festet på en bar i New Orleans.

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og nå har Timberlake besluttet å bryte tausheten en gang for alle om rykteflommen.

KOLLEGAER: Alisha Wainwright og Justin Timberlake spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Alisha Wainwright og Justin Timberlake spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beklager seg

I et innlegg på Instagram forteller 38-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han føler han er nødt til å adressere utroskapsryktene med hensyn til familien sin.

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, skriver Timberlake.

Timberlake og Biel har den fire år gamle sønnen Silas sammen, og i innlegget omtaler artisten at dette ikke er et eksempel han vil sette for sønnen sin.

NÆRKONTAKT: Alisha Wainwright og Justin Timberlake så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans i slutten av november. Nå legger han seg flat. Foto: Mega/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Alisha Wainwright og Justin Timberlake så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans i slutten av november. Nå legger han seg flat. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å ha måtte gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Dette var ikke det. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser fram til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake innlegget med.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Visste at de kom til å gifte seg

Biel og Timberlake giftet seg i 2012 i en hemmelig seremoni i Italia. Da hadde paret vært kjærester siden 2007. Tre år etter de ga hverandre sitt ja fikk de en ny grunn til å juble da sønnen Silas kom til verden og stjerneparet ble foreldre for første gang.

Duoen er ikke ukjent for å snakke om forholdet sitt, og Biel har tidligere uttalt til Us Magazine at hun tidlig i forholdet innså at Timberlake var mannen hun kom til å gifte seg med.

Paret har også snakket flere ganger om foreldrerollen til sønnen Silas, og Timberlake har tidligere uttalt at han drømmer om at Silas skal få en bror eller søster i framtida.

STABILT PAR: Justin Timberlake og Jessica Biel har vært sammen i mange år. Foto: NTB Scanpix
STABILT PAR: Justin Timberlake og Jessica Biel har vært sammen i mange år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil at vi skal få så mange barn som bare mulig, om jeg skal være helt ærlig, sa han til Zane Lowe i radiokanalen Beats 1, ifølge People.

Han fortalte også om utfordringen med å være forelder.

- Jeg føler at man har suksess som forelder om man føler at man feiler hver eneste dag, men fremdeles står opp dagen etter og gjør det igjen … Og forhåpentligvis ender barnet opp med å bli et godt menneske, fortsatte han.

Åpen om morsrollen

I 2017 delte også Biel åpenhjertig om morsrollen i et intervju med Marie Claire.

- Du tror ikke du er selvopptatt før du får barn, men så oppdager du at det er du. Disse små menneskene dukker plutselig opp og de krever så mye. Du får ikke lengre tid til alt som står på timeplanen din, og det er heller ikke så viktig lenger, for det blir veldig klart at livet ditt nå dreier seg om denne lille personen.

- Jeg er ikke typen som føler at «hele livet mitt har forandret seg etter at jeg fikk barn», men det gjør det, sa hun, ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: Raser mot fansen etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer