Jennifer Lawrence, Chris Pratt og Anna Faris:

Bryter tausheten om utroskaps-ryktene

Jennifer Lawrence avslår rykteflommen om at hun var årsaken til stjerneparets skilsmisse.

FIKK SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skulle skilles, fikk Jennifer Lawrence en rekke anklager om at det var hennes feil. Foto: NTB Scanpix
FIKK SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skulle skilles, fikk Jennifer Lawrence en rekke anklager om at det var hennes feil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den tidligere stjerneduoen Anna Faris (41) og Chris Pratt (38) sjokkerte mange fans, da det ble kjent at de skulle skilles i august i fjor.

Skilsmissen satte i gang spekulasjoner, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (27)

Ifølge nettstedet People ble Chris og Anna observert uten gifteringer ved en rekke anledninger før skilsmissen, og det skal ha vært en anspent stemning mellom stjerneparet.

Bryter tausheten om ryktene

En kilde nær paret skal ha fortalt nettstedet at Anna til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb.

Kort tid før skilsmissen spilte nemlig Chris og Jennifer mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i 2016.

På sosiale medier spekulerte fansen i hva som kunne ha skjedd mellom de to under innspillingen.

SPEKULASJONER: Fansen spekulerte heftig i hvorvidt Chris Pratt og Jennifer Lawrence hadde funnet tonen, da han og kona gikk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Fansen spekulerte heftig i hvorvidt Chris Pratt og Jennifer Lawrence hadde funnet tonen, da han og kona gikk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Fox News ble 27-åringen anklaget for å ha kludret til det åtte år lange forholdet mellom Chris og Anna.

Jennifer har ikke valgt å kommentere ryktene, før nå. I et nytt intervju med KIIS FM slår stjernen herved hardt ned på utroskapsspekulasjonene.

«PASSENGERS»: Jennifer Lawrence får en guffen opplevelse om bord romskipet da hun skal ta seg en svømmetur i Morten Tyldums siste film. Video: Sony Pictures Entertainment Vis mer

- Jeg har aldri hatt en affære med Chris Pratt. Den var god, svarer Jennifer på spørsmål om «de rareste ryktene hun har hørt om seg selv», og legger til:

- De skilte seg to år etter, og alle ropte «Jennifer Lawrence», men jeg bare: «Hæ? Hva? Jeg var jo i Montreal to år senere».

Selv om «Passengers» hadde kinopremiere i Norge i romjulen 2016, knappe syv måneder før bruddet mellom Anna og Chris ble kjent, var innspillingen nemlig unnagjort lang tid i forveien.

Saken fortsetter nedenfor.

Spilte inn nakenscene sammen

Ifølge Entertainment Weekly skrev Anna Faris i boken sin «Unqualified» ​at hun har slitt en del med sjalusi i forholdet med Chris Pratt.

Anna var nemlig ikke superfan da ektemannen spilte inn kjærlighetsscener med andre kvinner.

Sjalusien ble ikke akkurat svekket da Jennifer og Chris​ spilte mot hverandre i «Passengers», og var nødt til å spille inn en het sex-scene sammen.

Jennifer trengte å roe nervene før den intime scenen med sin 11 år eldre kollega, og duoen fant den perfekte løsningen på noe som lett kunne blitt en pinlig eller ubehagelig situasjon.

- Bortsett fra å gjøre en god jobb og å fortelle historien, så er hovedfokuset å gjøre den andre personen komfortabel. Hun ville drikke vin, så slik ble det og det var hyggelig, fortalte Chris til MTV, ifølge People.com.

​Skuespillerduoen kjente hverandre ikke før innspillingen begynte, men 38-åringen fortalte at de raskt fant tonen på settet.

- Vi ble venner kjapt og «bondet» over vår felles favorittfilm «Dum og dummere». Vi har samme humor, syn på livet og mye annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

​Fikk fylleangst

Til tross for at Jennifer allerede har spilt hovedrollen i en rekke prisvinnende storfilmer, var sex-scenen med Chris Pratt hennes aller første sex-scene noensinne.

Men i motsetning til Chris minnes hun ikke episoden med sex-scenen som like hyggelig.

- Jeg hadde min første ordentlige sex-scene for et par uker siden, og det var sikkelig merkelig. Det var utrolig rart, har Jennifer tidligere fortalt til The Hollywood Reporter, ifølge E!Online.com.

Som tidligere nevnt tydde stjernen til vin for å roe ned nervene, men det gikk ikke helt etter planen da Jennifer endte med å bli veldig full, og det hjalp ikke akkurat at sex-scenen ble spilt inn sammen med en gift mann.

- Det førte til mer angst da jeg kom hjem, for jeg tenkte: «Hva har jeg gjort?». For han er gift. Det var første gang jeg kysset en gift mann, og skyldfølelse er bare det verste som finnes. Jeg visste at det var jobben min, men jeg klarte ikke å roe ned meg selv med det, så jeg ringte til mamma og sa: «Kan du bare si til meg at dette er ok?»

Jennifer la heller ikke skjul på at innspillingen av sex-scenen med Chris var svært sårbår for henne.

- Man vil jo at ting skal virke ekte, men det er vanskelig å vite hva som er for mye. Det er det mest sårbare jeg noen gang har følt meg, sa hun til The Hollywood Reporter i 2015.

​LES OGSÅ: Jennifer Lawrence frykter ny nakenlekkasje​