Jennifer Lawrence, Chris Pratt og Anna Faris:

Bryter tausheten om utroskaps-ryktene

Jennifer Lawrence avslår rykteflommen om at hun var årsaken til stjerneparets skilsmisse.

FIKK SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skulle skilles, fikk Jennifer Lawrence en rekke anklager om at det var hennes feil. Foto: NTB Scanpix
FIKK SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skulle skilles, fikk Jennifer Lawrence en rekke anklager om at det var hennes feil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den tidligere stjerneduoen Anna Faris (41) og Chris Pratt (38) sjokkerte mange fans, da det ble kjent at de skulle skilles i august i fjor.

Skilsmissen satte i gang spekulasjoner, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (27)

Ifølge nettstedet People ble Chris og Anna observert uten gifteringer ved en rekke anledninger før skilsmissen, og det skal ha vært en anspent stemning mellom stjerneparet.

Bryter tausheten om ryktene

En kilde nær paret skal ha fortalt nettstedet at Anna til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb.

Kort tid før skilsmissen spilte nemlig Chris og Jennifer mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i 2016.

På sosiale medier spekulerte fansen i hva som kunne ha skjedd mellom de to under innspillingen.

Ifølge Fox News ble 27-åringen anklaget for å ha kludret til det åtte år lange forholdet mellom Chris og Anna.

Jennifer har ikke valgt å kommentere ryktene, før nå. I et nytt intervju med KIIS FM slår stjernen herved hardt ned på utroskapsspekulasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer