Kylie Jenner og Travis Scott:

Bryter tausheten om utroskaps-anklagene

Travis Scott trives ikke i stormen som har blusset opp rundt ham etter bruddet.

TRØBBEL: Kylie jenner og Travis Scott har gått hver til sitt. Nå er sistnevnte anklaget for å ha vært utro. Det setter han ikke pris på. Her er paret fotografert sammen på ferie i sommer. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL: Kylie jenner og Travis Scott har gått hver til sitt. Nå er sistnevnte anklaget for å ha vært utro. Det setter han ikke pris på. Her er paret fotografert sammen på ferie i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom bekreftelsen «alle» hadde ventet på. Etter at ryktene hadde svirret i flere dager, valgte realitystjernen Kylie Jenner (22) å bekrefte at hun og kjæresten, rapstjernen Travis Scott (28), hadde gått hver til sitt.

Ryktebørsen skulle ha det til at de to hadde tatt en pause i forholdet, og at de før den det skal ha forsøkt å få forholdet til å fungere i lengre tid. Flere problemer skal ha gnagd på dem i lang tid, og til slutt viste det seg altså at de ikke klarte å komme til enighet.

At Travis angivelig skal ha vært utro, har vært et av problemene. Det har stormet mot ham i sosiale medier etter bruddet, hvor han blir anklaget av fansen for å ha hatt en «side chick». Det finner han seg rett og slett ikke i, forteller han nå.

Dette er første gang rapperen har uttalt seg etter bruddet. På sin Instagram-story tar han nå et oppgjør med ryktene som har sirkulert.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Benekter

- Jeg blir skikkelig påvirket av å se alle disse falske tingene som blir sagt om meg. Igjen må jeg påpeke at disse falske historiene om at jeg skal ha vært utro ikke stemmer. Jeg fokuserer på livet, musikken og familien i denne perioden, og det er det som er sant, skriver han.

HARDT UT: Travis Scott benekter det angivelige sidespranget. Foto: Skjermdump
HARDT UT: Travis Scott benekter det angivelige sidespranget. Foto: Skjermdump Vis mer

Kvinnen som er utpekt som Scotts sidesprang heter Rojean Kar, og har i flere måneder vært ryktet å ha en affære med rapperen.

Det skyldes at de to ofte har lagt ut bilder fra samme steder samtidig, og at et par eksklusive sko rapperen eier synes i bakgrunnen på et av bildene hennes. Fansen har, med andre ord, tatt detektivarbeidet på alvor.

Ifølge People har hun også benektet at hun skal ha hatt en affære med «Goosebumps»-rapperen. På sin Instagram-story skrev hun følgende om rykteflommen:

- Ingen av disse ryktene stemmer, det er internett som skaper falske narrativer. Slutt med spredningen av løgn og la meg være i fred, dette påvirker ekte liv, skrev hun.

Kilder med kjennskapen til situasjonen sier til People at uttalelsene medfører riktighet, og at ingen har vært utro.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

Avkreftet gjenforening

Det var tirsdag denne uken at nyheten om at duoen trengte tid hver for seg ble kjent i amerikansk presse. Få timer senere meldte Daily Mail at Kylie hadde truffet ekskjæresten Tyga (29) i et platestudio på hotellet Sunset Maquis i Hollywood, etter først å ha vært ute med venninner på kjendisstedet Delilah.

Nettstedet publiserte også bilder av Kylie og hennes blå Rolls-Royce utenfor hotellet.

Torsdag bekreftet 22-åringen, som har datteren Stormi (1 1/2) med Travis Scott, at det er slutt med rapperen, samtidig som hun benekter at hun har truffet ekskjæresten.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg kl. 02. Det dere ser er at jeg slipper av to venninner ved et platestudio hvor han tilfeldigvis var, skrev hun på Twitter.

Og i en ny melding adresserer hun også situasjonen mellom seg selv og Scott.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste.

Det var våren 2017 at realitystjernen begynte å date Travis Scott, kort tid etter at forholdet mellom henne og Tyga hadde tatt slutt i april. Duoen ble først koblet til hverandre under den ikoniske Coachella-festivalen i april 2017. Og allerede året etter - i februar 2018 - kom datteren Stormi til verden.

LES OGSÅ: Stjernen legger seg flat etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer