Ariana Madix

Bryter tausheten om utroskapen

- Vi er rystet over dette sviket.

TREKANTDRAMA: I starten av mars innrømmet Tom Sandoval å ha vært utro mot kjæresten. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock
TREKANTDRAMA: I starten av mars innrømmet Tom Sandoval å ha vært utro mot kjæresten. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det stormet rundt kjæresteparet Ariana Madix (37) og Tom Sandoval (39), som har vært sammen i hele ni år.

Forrige uke gikk det sjokkbølger gjennom Hollywood om at sistnevnte hadde vært utro med ingen ringere enn Raquel Leviss (28), også kjent fra realityserien «Vanderpump Rules».

Sandoval la seg raskt flat, og innrømmet utroskapen i sosiale medier.

Nå bryter 37-åringen tausheten rundt kjærestens utroskap med deres felles kollega.

I den nye sesongen av «Georginas verden» åpner hun seg opp om den tøffe tiden etter hun og Cristiano Ronaldo mistet et barn. Video: Netflix Vis mer

- Knust og ødelagt

I et Instagram-innlegg takker Madix for støtten hun har fått.

«Hei. Hvor skal jeg begynne? Jeg ønsker å uttrykke min mest oppriktige takknemlighet for all støtten jeg har fått fra venner, familie og mennesker jeg aldri har møtt. Når jeg har følt at jeg ikke engang klarer å stå oppreist, har dere gitt meg styrke i mine mørkeste dager», begynner hun.

«Å si at jeg har vært knust og ødelagt er en underdrivelse. Men jeg vet at jeg ikke er alene i dette. Mine nærmeste venner sørger også over dette tapet og vi er rystet over dette sviket».

Videre roser 37-åringen venner og familie som hun beskriver som «verdens beste støttespillere».

«Det som ikke dreper meg bør løpe», avslutter Madix.

Sophie Elise Isachsen fikk hard kritikk for et bilde hun publiserte på sosiale medier, som blant annet førte til et avsluttet samarbeid med NRK. Nå snakker hun om bråket i en ny podkast med makker Fetisha Williams. Hele episoden kan du høre her: https://open.spotify.com/show/4MHOKrBn1Izynw9cORGAE8 Vis mer

- Jeg gjorde feil

Det har gått en knapp uke siden Sandoval la seg paddeflat i sosiale medier:

«Jeg vil først og fremst be om unnskyldning til alle jeg har såret gjennom denne prosessen. Mest av alt vil jeg be Ariana om unnskyldning. Jeg gjorde feil, jeg var egoistisk og tok hensynsløse avgjørelser som såret noen jeg elsker. Ingen fortjener å føle den smerten så traumatisk og offentlig».

Videre skrev 39-åringen at kjærligheten hans for Madix alltid har vært sterk. Han mener derimot at deres beste øyeblikk sammen aldri ble fanget på kamera, i likhet med deres utfordringer som par.

Snart kommer sesong 3 av «Naked Attraction». Vi har snakket med programleder Tuva Fellman om innspillingen av programmet. Video: Nora Skavhaug / Rød Løper. Discovery +. Reporter: Selene Lie / Rød Løper. Vis mer

«Jeg er utrolig lei meg for at det endte slik det gjorde. Valgene jeg tok såret så mange mennesker. Jeg handlet på en måte som ikke stemmer med overens med hvem og hvordan jeg vil være. Jeg vil fortsette å reflektere og jobbe med meg selv».

Også Leviss, som gjennom flere år har vært en nær venninne av Madix, har brutt tausheten etter skandalen.

«Jeg vil be om unnskyldning for mine handlinger og mine valg, først og fremst til Ariana og vennene mine. Og fansen som er så investert i forholdet vårt. Det er ingen unnskyldning. Jeg er ikke et offer, og jeg må stå for mine handlinger, og jeg angrer dypt på at jeg såret Ariana», er blant det hun har skrevet på Instagram.

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer