Coleen Rooney:

Bryter tausheten om utroskapen

I en ny dokumentar avslører Coleen Rooney detaljer om det turbulente ekteskapet.

SNAKKER UT: Wayne og Coleen Rooney snakker ut om skandalene i ny dokumentar. Video: Amazon Prime Sport Video Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det 14 år lange ekteskapet mellom Coleen (35) og Wayne Rooney (36) har blitt godt dokumentert i mediene - og kanskje spesielt den mye omtalte utroskapsskandalen.

Manchester United-stjernens problemer med alkohol skal også ha vært mye av årsaken bak ekteskapstrøbbelet, og nå deler førstnevnte åpenhjertig om den vanskelige tiden.

I fjor ble det kjent at paret jobbet med en Amazon-dokumentar, der det kom frem at ekteparet skulle åpne seg om blant annet den omstridte utroskapsskandalen.

Nå bryter fotballfruen tausheten om 36-åringens utsvevende fortid. Det melder flere medier, deriblant Daily Mail.

MØTTES: Cristian og Sandra bestemte seg for å møtes og ordne opp mellom dem, etter at utroskap ødela forholdet deres. Video: Rød Løper Vis mer

- Uakseptabelt

Tidligere har 36-åringen stått midt oppi en utroskapsskandale, hvor prostituerte Jennifer Thompson sto frem i 2010 og sa at hun hadde hatt sex med stjernen.

Noen få dager etter dette fortalte Helen Wood det samme.

I den nye dokumentaren «Rooney» kan imidlertid kona svare ærlig på fotballstjernens beryktede fortid.

På et spørsmål om Coleen aksepterte ektemannens utroskap kommer det tydelig frem at hun ikke støttet det.

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik er gjest på «Lindmo», og der forteller han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK Vis mer

- Nei, ikke den oppførselen, nei. Det er uakseptabelt. Tilgivelse er noe annet, jeg vil si at det er annerledes, sier hun, ifølge The Mirror, og legger til:

- Jeg hadde ikke vært her i dag om jeg ikke hadde tilgitt han.

Ekteparet møtte hverandre for første gang i en alder av tolv år og begynte å date allerede i 16-årsalderen. I 2008 giftet de seg i en spektakulær vielse i Portofino. I dag er de foreldre til de fire sønnene Kai (12), Klay (8), Kit (6) og Cass (3).

Ærlig om alkoholismen

I 2017 ble det kjent at den engelske fotballstjernen hadde blitt arrestert etter å ha fyllekjørt, angivelig i selskap av 29-årige Laura Simpson.

Duoen skal ha drukket alkohol i flere timer før de satte seg inn i bilen, og paret skal også ha vært intime med hverandre. I etterkant av hendelsen ble den da gravide Coleen Rooney observert uten gifteringen, noe som medførte flere overskrifter i mediene.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

I dokumentaren forteller også Wayne åpenhjertig om kampen mot det tidligere alkoholmisbruket, og hvordan dette medførte både dårlige beslutninger og påfølgende konsekvenser for ekteskapet.

- Jeg havnet på feil sted, og når du befinner deg på feil sted med alkohol involvert resulterer det i at man gjør dårlige avgjørelser og man må slite seg gjennom det og håndtere konsekvensene, forteller den britiske fotballstjernen, og legger til:

- Det er det som skjedde, og det tar ikke bort kjærligheten jeg har for Coleen, det skjedde. Det var feil avgjørelse å ta, men jeg hadde hendene i været og vi jobbet oss gjennom det.

Dokumentaren har planlagt premiere på Amazon Prime fredag 11. februar.

LES OGSÅ: Den utro eksforloveden fikk «gave» av kongen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer