Matthew McConaughey:

Bryter tausheten om snørrkysset

Hollywood-stjernen Matthew McConaughey ble nylig hengt ut av Kate Hudson som sitt verste filmkyss. Nå svarer han.

SNØRRETE AFFÆRE: Hollywood-stjernen Kate Hudson innrømmet nylig at sitt verste filmkyss var med skuespillerkollega Matthew McConaughey. Nå tar sistnevnte bladet fra munnen om det snørrete filmkysset. Foto: BEI / REX / NTB
SNØRRETE AFFÆRE: Hollywood-stjernen Kate Hudson innrømmet nylig at sitt verste filmkyss var med skuespillerkollega Matthew McConaughey. Nå tar sistnevnte bladet fra munnen om det snørrete filmkysset. Foto: BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober skapte Hollywood-stjernen Kate Hudson (41) overskrifter da hun røpet sitt verste filmkyss. Kysset hun refererte til var med ingen ringeren enn Hollywood-kjekkasen Matthew McConaughey (51) og fant sted i filmen «Fool's Gold» fra 2008.

- Tingen er den at hver gang jeg kysset McConaughey var det alltid noe som skjedde. Det var snørr eller vind, eller ting var bare … som da vi kysset i slutten av «Fool's Gold» så var vi i havet, for flyet vårt hadde krasjet, fortalte hun i en episode av Gwyneth Paltrows podkast «The Goop Podcast», ifølge People, og la til:

- Han hadde snørr i hele ansiktet.

DUO: Kate Hudson og Matthew McConaughey spilte sammen i «Fool's Gold». Foto: Moviestore/REX/NTB
DUO: Kate Hudson og Matthew McConaughey spilte sammen i «Fool's Gold». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Var ingen løgn

McConaughey har imidlertid forholdt seg taus om det faktum at han blir ansett som Hudsons verste filmkyss, før nå.

I et ferskt intervju med Yahoo! Entertainment går han nærmere inn på hvorfor kysset ble så dårlig som Hudson mener at det faktisk var.

Hollywood-stjernen innrømmer nemlig at skuespillerkollegaen ikke løy da hun røpet at snørr nærmest hang ut av nesen hans. Men en god unnskyldning for hvorfor kysset ble som det ble - det har han.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Skuespilleren legger nemlig skylden på omstendighetene, og forklarer at han nettopp hadde hoppet ut av et helikopter og befant seg midt i havet etter å ha vært under vann, og at han skulle komme opp av vannet som om han gispet etter luft.

- Du er glad for å være i live! Så ser dere på hverandre, svømmer til hverandre og omfavner hverandre, fortsetter han, mens han etterligner en ansatt på filmsettet som ga instruksjoner.

KLINER TIL: Her er Matthew McConaughey og Kate Hudson i filmen «How to Lose a Guy in 10 days». Foto: Snap Stills / REX / NTB
KLINER TIL: Her er Matthew McConaughey og Kate Hudson i filmen «How to Lose a Guy in 10 days». Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

Pinlige kyss

Det skulle imidlertid vise seg at det ikke er lett å få til dette på en elegant og romantisk måte.

- Vel, det er mye saltvann og snørr og alle slags ting som er mellom der, og så gjør du det, og du tenker: «Ok, jeg tror det fungerte, men så det bra ut?» Og de bare: «Nei, vi må filme det på nytt». Så det var alltid som om omstendighetene gjorde det vanskeligere. Vi fikk aldri ha det fine romantiske kysset vårt, legger han til.

McConaughey legger ikke skjul på at flere av filmkyssene mellom han og Hudson ikke har gått helt etter planen.

- Så mange av mine og Kates kyss har vært pinlige. Vi tenker fortsatt på om vi noensinne kan få til et kyss der temperaturene er riktige, der havet ikke skyller oss bort eller at noen slipper ting over oss, avslutter han.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

Det kan derimot tyde på at kysseferdighetene til skuespilleren er betraktelig bedre bak kamera. Han har nemlig klart å kapre hjertet til den 38 år gamle modellen Camila Alves, som han har vært gift med siden 2012, og som han har barna Levi (12), Vida (10) og Livingston (7) med.

Måtte overtale henne

Duoen har vært et par siden 2006, og det var McConaughey som først la merke til Alves på byen i Los Angeles. Det var derimot ikke kjærlighet ved første blikk for sistnevnte.

- Idet jeg sitter og lager margaritas ved bordet vårt, får jeg plutselig øye på henne i rommet. Hun setter seg ned like ved meg, og jeg klarer ikke slutte å stirre på henne, har McConaughey tidligere uttalt.

GODT GIFT: Til tross for at Matthew McConaughey ikke har imponert Kate Hudson med sine kysseferdigheter foran kamera, har han trolig imponert stort på hjemmebane. Foto: Eric Carbonneau / REX / NTB
GODT GIFT: Til tross for at Matthew McConaughey ikke har imponert Kate Hudson med sine kysseferdigheter foran kamera, har han trolig imponert stort på hjemmebane. Foto: Eric Carbonneau / REX / NTB Vis mer

Hollywood-stjernen klarte imidlertid omsider å overtale Alves med seg hjem. Den natten skal han ha sneket seg inn på gjesterommet to ganger hvor Alves sov, men hun avviste han. Imidlertid ble den brasilianske modellen fort varm i trøyen dagen etter.

TUNGEKYSS: I «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» fikk Jon Almaas et litt annerledes møte med ulv. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Camila satt og spiste frokost med kompisene mine og hushjelpen da jeg sto opp dagen etterpå. Det virket som de hadde kjent hverandre i 10 år, fortalte han.

Det skulle gå tre forsøk før filmstjernen klarte å overtale Alves til å bli med ut på date, der han selv disket opp maten. En stund senere ble de omsider sammen.

Og siden den gang har de holdt sammen.

LES OGSÅ: Avslører sin verste date noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer