Marte Bratberg og John Carew:

Bryter tausheten om Snapchat-flørten

- Hun er en morsom jente, da.

KORRESPONDANSE: John Carew og Marte Bratberg har utvekslet en rekke «snaps» den siste tiden. Nå forteller sistnevnte hvordan det hele oppsto. Foto: Andreas Fadum
KORRESPONDANSE: John Carew og Marte Bratberg har utvekslet en rekke «snaps» den siste tiden. Nå forteller sistnevnte hvordan det hele oppsto. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper han kommer i kveld, sier NRJ-radioverten Marte Bratberg (29) og refererer til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren John Carew (38), idet Se og Hør møter henne på den årlige Elle-festen på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.

For tiden er Bratberg aktuell med podkasten «Janka og Martes podkast» sammen med sin gode venninne og moteprofil Janka Polliani (39).

I podkasten, der det hittil har blitt gitt ut seks episoder, deler venninnene åpenhjertig om alt fra dating til pinlige, selvopplevde hendelser, samt andre ting som skjer i hverdagen. Lytterne har blitt servert frittalende samtaler, og et av temaene som stadig går igjen er hvordan det går med «Snapchat-flørten» til Bratberg og Carew.

Ble utfordret

I en av de første episodene i podkasten forteller Bratberg om et møte med Carew på en fest i Oslo - som ender med at et bilde av dem sammen blir publisert på Instagram-profilen til førstnevnte. Dette synes imidlertid Polliani var «utrolig kleint», og sammenlignet bildet til Bratberg med en typisk «fangirl-post».

Etter en utfordring fra Polliani om at Bratberg skulle sende ham en melding på Snapchat, startet det som skulle bli en Snap-korrespondanse mellom Bratberg og Carew

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer