Marte Bratberg og John Carew:

Bryter tausheten om Snapchat-flørten

- Hun er en morsom jente, da.

KORRESPONDANSE: John Carew og Marte Bratberg har utvekslet en rekke «snaps» den siste tiden. Nå forteller sistnevnte hvordan det hele oppsto. Foto: Andreas Fadum
KORRESPONDANSE: John Carew og Marte Bratberg har utvekslet en rekke «snaps» den siste tiden. Nå forteller sistnevnte hvordan det hele oppsto. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper han kommer i kveld, sier NRJ-radioverten Marte Bratberg (29) og refererer til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren John Carew (38), idet Se og Hør møter henne på den årlige Elle-festen på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.

For tiden er Bratberg aktuell med podkasten «Janka og Martes podkast» sammen med sin gode venninne og moteprofil Janka Polliani (39).

I podkasten, der det hittil har blitt gitt ut seks episoder, deler venninnene åpenhjertig om alt fra dating til pinlige, selvopplevde hendelser, samt andre ting som skjer i hverdagen. Lytterne har blitt servert frittalende samtaler, og et av temaene som stadig går igjen er hvordan det går med «Snapchat-flørten» til Bratberg og Carew.

Ble utfordret

I en av de første episodene i podkasten forteller Bratberg om et møte med Carew på en fest i Oslo - som ender med at et bilde av dem sammen blir publisert på Instagram-profilen til førstnevnte. Dette synes imidlertid Polliani var «utrolig kleint», og sammenlignet bildet til Bratberg med en typisk «fangirl-post».

Etter en utfordring fra Polliani om at Bratberg skulle sende ham en melding på Snapchat, startet det som skulle bli en Snap-korrespondanse mellom Bratberg og Carew

GODE VENNINER: Tross aldersforkjellen er Marte Bratberg og Janka Polliani gode venner. Sammen har de podkasten «Janka og Martes podkast». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODE VENNINER: Tross aldersforkjellen er Marte Bratberg og Janka Polliani gode venner. Sammen har de podkasten «Janka og Martes podkast». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Flørt

Nå, flere uker etter, har det fortsatt hendt at det «snappes» mellom de to. Den siste meldingen besto av at Bratberg sendte et bilde av seg selv i håndballdrakt til Carew med teksten: «Du er ikke den eneste som kler landslagsdrakt». En melding som Carew skal ha sagt seg enig i, ifølge Bratberg.

- Nå har jeg prøvd å roe det litt ned, sier Bratberg til Se og Hør og referer til «Snapchat-flørten».

- Jeg er jo venninne med søsteren hans, så det er jo ganske sensitivt, legger hun til med en ironisk stemme.

Tross at flere «snapper» har blitt delt, avkrefter imidlertid Bratberg at det er noe romantisk mellom dem.

- Nei, det er ikke det. Men det hadde vært veldig hyggelig!

Har ikke hørt podkasten

Også Carew synes Snapchat-korrespondansen er gøy, men anser ikke det hele som en flørt. Selv har han ikke en gang hørt på podkasten til Bratberg og Polliani.

SINGEL: John Carew ble singel i november. Til tross for at han synes Bratberg er en morsom jente, hevder han at det ikke er noen flørt mellom dem. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: John Carew ble singel i november. Til tross for at han synes Bratberg er en morsom jente, hevder han at det ikke er noen flørt mellom dem. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Nei, nei. Det er ikke noen flørt. Bare vennskap. Men hun er en morsom jente, da, sier Carew og ler.

- Nå tror jeg at jeg må hjem å sjekke ut denne podkasten, legger han til.

Drømmer om familie

Det var i november det ble kjent at John Carew og kjæresten hans gjennom to og et halvt år, Camilla Haukaas, hadde valgt å gå hver til sitt.

- Det er slutt mellom oss. Vi er fortsatt glade i hverandre, men er kommet til felles enighet om at det er best for begge å være venner - og ikke kjærester, sa Haukaas og Carew i en felles uttalelse til Se og Hør den gang.

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte Carew at han fortsatt drømmer om å få seg en kjernefamilie, slik rollefiguren hans i «Heimebane» har.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje senere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han, og la til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

Den tidligere fotballstjernen - og nåværende forretningsmannen - har allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. Sønnen bor i Norge sammen med moren sin, mens John til vanlig er bosatt i London.

I en årrekke var John Carew (38) en av Norges stolteste «eksportvarer», som fotballstjerne i store klubber som Aston Villa og West Ham.

De siste årene har han imidlertid prøvd seg på en mer kunstnerisk karrierevei, både som fotograf og som skuespiller.

LES OGSÅ: - Vi ble kjent på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer