Justin Theroux:

Bryter tausheten om skilsmissen

- Det var hjerteskjærende.

TIDLIGERE STJERNEPAR: Det er sju måneder siden skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux valgte å erklære at de hadde gått hver til sitt. Først nå snakker sistnevnte om bruddet. Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE STJERNEPAR: Det er sju måneder siden skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux valgte å erklære at de hadde gått hver til sitt. Først nå snakker sistnevnte om bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kunngjorde skuespillerparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (47) at de skulle skilles etter tre års ekteskap.

«Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt», sa de den gang i en offentlig uttalelse til nyhetsbyrået AP.

Tiden etterpå var preget av spekulasjoner om hva som egentlig var årsaken til bruddet, og det tok hele seks måneder før «Friends»-stjernen valgte å ta et oppgjør med ryktene.

Nå snakker også Theroux om bruddet for første gang i et intervju med The New York Times. Han beskriver bruddet som udramatisk.

- Den gode nyheten er at det antakelig var - og jeg velger ordene mine nøye - den mest skånsomme separasjonen, for det var ikke noe fiendskap. Ingen av oss er døde, og ingen av oss kommer til å kaste økser på hverandre. Det er vennskapelig. Det er kjedelig, men vi respekterte hverandre nok til at det var så smertefritt som det kunne være, sier han.

Fremdeles venner

«The Leftovers»-stjernen legger ikke skjul på at en skilsmisse naturligvis er vanskelig å gå gjennom, men han er takknemlig for at han fremdeles har en nær relasjon til ekskona.

- Det var hjerteskjærende, sier han, og utdyper:

- I den forstand at vennskapet ikke ville være det samme. Men vennskap forandrer seg, vet du, så den delen er noe vi begge er veldig stolte av.

På spørsmål fra avisen om han har fått seg ny kjæreste etter skilsmissen, svarer han følgende:

- Er det nå jeg skal heve øyenbrynet og ikke svare på spørsmålet?

Jennifer Aniston og Justin Theroux møttes under innspillingen av filmen «Tropic Thunder» i 2008, og fire år senere forlovet de seg.

I 2015 ble bryllupet arrangert i all hemmelighet, i en intim seremoni i deres eget hjem i Bel Air i Los Angeles.

- Et evig press

I august, et halvt år etter bruddet, valgte Jennifer Aniston å snakke om skilsmissen for første gang i et lengre intervju med magasinet InStyle.

Hun tok et oppgjør med mediene og det hun selv mener er «absurde overskrifter» om seg selv.

- For det første, med all respekt, jeg er ikke knust av kjærlighetssorg, sa hun i intervjuet, og la til:

- For det andre, disse antakelsene er alle uforskammede. Ingen vet hva som foregår bak lukkede dører. Ingen tar i betraktning hvor sensitivt det kan være for meg og partneren min. De vet ikke hva jeg har vært gjennom medisinsk eller emosjonelt.

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

49-åringen refererte til det hun mener er typiske oppfatninger om henne, som blant annet at hun ikke kan holde på en mann, at hun er knust av kjærlighetssorg og at hun er for egoistisk til å få barn.

- Det er et evig press på kvinner om å bli mødre, ellers blir de ansett for å være ødelagt vare. Kanskje ikke meningen med at jeg er plassert her på denne planeten er at jeg skal formere meg. Kanskje det er helt andre ting jeg skal gjøre?

Fikk nok

Anistons kjærlighetsliv er tydelig av stor interesse for internasjonal presse, og har vært grunnlag for et utall overskrifter i en årrekke.

Det hele startet da hun i 2000 giftet seg med filmstjernen Brad Pitt (54). Fram til 2005 var de et av Hollywoods mest profilerte kjendispar. Kort tid etter at nyheten om skilsmissen ble kjent, ble Pitt sammen med medspiller Angelina Jolie (43), som han spilte mot i «Mr. & Mrs. Smith» (2005).

Pitt etablerte seg fort med Jolie og levde i flere år et tilsynelatende lykkelig familieliv fram til skilsmissen i 2016. Det overraskende bruddet fikk mediene nok en gang til å spekulere på om Pitt og Aniston ville finne tilbake til hverandre.

Da fikk «Friends»-stjernen nok.

- Ekteskapsstatusen min har blitt hånet, min skilsmissestatus ble hånet, da jeg ikke hadde kjæreste, ble jeg hånet, brystvortene mine har blitt hånet, sa Aniston i et intervju med Marie Claire

Før Aniston møtte Justin Theroux, var hun i forhold med flere kjente mennesker, deriblant artist John Mayer (40) og skuespiller Vince Vaughn (48).

LES OGSÅ: - Deres hemmelige dekknavn er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer