Kris Jenner:

Bryter tausheten om skilsmissen: - Vanskelig

For første gang uttaler familien seg om skilsmissen mellom Kim Kardashian og Kanye West.

UTTALER SEG: Kris Jenner, her med døtrene Kim Kardashian og Kourtney Kardashian, snakker for første gang om skilsmissen til Kim og Kanye. Foto: Matteo Prandoni/BFA/RED/Shutterstock/NTB
UTTALER SEG: Kris Jenner, her med døtrene Kim Kardashian og Kourtney Kardashian, snakker for første gang om skilsmissen til Kim og Kanye. Foto: Matteo Prandoni/BFA/RED/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar ble det slått fast at ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) er på vei til å bli historie. Etter lang tids spekulering på at kjærligheten hadde slått sprekker, kunne TMZ melde at de to skulle skilles.

Verken Kim eller Kanye har uttalt seg om bruddet. Det har heller ikke de andre medlemmene av Kardashian-familien gjort. Nå kommer imidlertid familiens overhode, Kris Jenner (65) med sine første uttalelser om saken.

Det gjør hun i det australske programmet «The Kyle and Jackie O Show».

- Er der for hverandre

På spørsmål fra programleder Kyle Sandilands om hvordan Kim og Kanye har det, svarer hun:

- Vel, jeg tror at det alltid kommer til å være vanskelig uansett. Det er mange barn, og Kim og Kanye, sier hun i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

- Det fine med familien vår er at vi er der for hverandre og er støttende, så alt jeg ønsker for de to er å være lykkelige. Det er det du ønsker som mor, sier hun videre.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Jenner utelater skilsmissedetaljene i intervjuet, og fokuserer på kjærligheten familien har seg imellom, og at alle er opptatt av at alle skal ha det bra.

Hun forteller også at skilsmissen kan bli tema i den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashians».

- Det kan hende. Jeg vet ikke om seerne vil se detaljer om skilsmissen i sesongavslutningen, siden vi ikke har sett programmet selv ennå. Jeg er sikker på at de legger inn de siste endringene. Men jeg tror at det er en privat tid.

- Kim ønsket å håndtere dette med sin egen familie i sitt eget tempo, og når hun føler for det er jeg sikker på at hun vil si det hun trenger å si, sier 65-åringen.

Samme dag som realitystjerna Kim Kardashian fylte 33 år, gikk Kanye West ned på ett kne og fridde til henne i 2013. Duoen hadde den gang vært sammen i halvannet år, men hadde vært gode venner enda lenger.

Året etter ble de erklært rette ektefolk, og har med tida blitt blant Hollywoods mest profilerte par.

Siden bryllupet har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1) kommet på løpende bånd.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Flere utfordringer

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med dattera North.

«Jeg drepte nesten dattera mi», sa han fra scenen.

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermora, Kris Jenner, for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev West at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

LES OGSÅ: - Det var aldri noe seriøst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer