Kris Jenner:

Bryter tausheten om skandalen

Kris Jenner snakker om svigersønnens utroskapsbråk for første gang.

HAR VÆRT ORDKNAPP: Den vanligvis så frittalende Kardashian-familien har vært forsiktige med å snakke om utroskapsryktene tilknyttet Khloé Kardashians kjæreste. Nå bryter mamma Kris Jenner omsider tausheten. Foto: NTB Scanpix

HAR VÆRT ORDKNAPP: Den vanligvis så frittalende Kardashian-familien har vært forsiktige med å snakke om utroskapsryktene tilknyttet Khloé Kardashians kjæreste. Nå bryter mamma Kris Jenner omsider tausheten. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

Det har vært overraskende lenge stille fra Kardashian-leiren etter at Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson (27), ble fersket i det som angivelig var het omfavnelse med en annen kvinne i april.

Utroskapspåstandene traff internett med et voldsomt brak, et knapt døgn før parets første barn, datteren True, kom til verden.

Til tross for at både Khloé og Tristan har vært aktive i sosiale medier de siste månedene, har begge unngått å snakke offentlig om den velomalte ryktestormen.

HOLLYWOOD-SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverte de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood i april.Vis mer Vis mer

Varme ord

Nå tar derimot Khloés mor og «momager», Kris Jenner (62), det berømte bladet fra munnen.

Det var under et motearrangement fredag at Jenner fikk det noe subtile spørsmålet om hvorvidt Tristan kommer overens med Kardashian-familien.

- Ja, Tristan er en flott mann. Jeg tror det beste han gjør nå er å være til stede for datteren sin, svarte 62-åringen overfor tv-kanalen E!

Videre forklarte Jenner, i retning det som egentlig var den store elefanten i rommet, at hun ikke ønsker å blande seg inn i datterens forhold.

- Jeg er ikke en del av det forholdet, eller er i deres situasjon. Jeg stoler på Khloé, hun er en smart og fantastisk jente. Hun finner ut av det, konstaterte Jenner.

FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Savner datteren

62-åringen forteller også at Khloé har tilbrakt mye tid i Cleveland, Tristans bosted, etter fødselen.

- Jeg savner henne masse, og gleder meg veldig til hun og True kommer tilbake til Los Angeles, forteller Jenner (uten å nevne Tristan for øvrig), og fortsetter:

- Jeg har vært der et par ganger etter fødselen, og vi snakker ofte sammen på FaceTime.

Selv om Khloé og Tristan er blitt overlesset av bruddrykter etter utroskapsbråket, skal førstnevnte angivelig ha tilgitt kjæresten.

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevdet en kilde overfor People i april.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarte kilden videre.

Saken fortsetter under.

Filmet av norsk jente

Det var den britiske tabloidavisa Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York samme måned, angivelig fra helga i forveien, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, fikk bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk var Tristan Thompson. I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

Det var for øvrig norske Vendela (21) som filmet det hele, og solgte opptaket videre.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Hansen til Se og Hør i etterkant.

Saken fortsetter under.

SNAKKER UT: Reality-stjerna hadde holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

- Begynte å kline

I løpet av kvelden observerer Hansen at Thompson og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, fortalte 21-åringen.

Samtidig som de ferske klippene av Thompson satte internett på hodet, dukket det også opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren kysser to ukjente kvinner på et utested.

Ut ifra sosiale medier å dømme kan det tyde på at Khloé Kardashians velger å fokusere fullt på sin ferske tilværelse som nybakt mor, framfor å kommentere de siste månedenes overskrifter.

Sladrepressen spekulerer imidlertid på om Khloé (og resten av røkla) kommer til å bryte tausheten når den kommende sesongen av «Keeping up with the Kardashians» har premiere senere denne måneden.

LES OGSÅ: Khloé får kritikk for navnevalget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer