Helene Olafsen:

Bryter tausheten om «Senkveld»-exit

Onsdag ble det kjent at Stian Blipp trekker seg fra programmet.

SLUTTER: Stian Blipp slutter som programleder for «Senkveld». Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen, seg om endringen. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2
SLUTTER: Stian Blipp slutter som programleder for «Senkveld». Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen, seg om endringen. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag ble det kjent at programleder Stian Blipp (31) slutter i «Senkveld». Det opplyste TV 2 og Blipp overfor VG.

Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen (30) seg om endringen. Det gjør hun i et innlegg på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og Blipp.

«Stian slutter etter sesongen. Klart det er litt rart! Hvs skjer til høsten? Vi får se! Sees uansett 13 fredager fremover med nydelige folk på besøk», skriver hun til bildet.

Trekker seg

Duoen har ledet fredagsprogrammet siden 2018, men i går ble det altså kjent at Blipp trekker seg som programleder i løpet av dette året. Det er fremdeles uklart hvem som vil ta over for ham.

- Stian Blipp skal slutte i «Senkveld». Hva som skjer til høsten er det ikke tatt noen avgjørelse på. Men Stian er en av TV 2s viktigste profiler og vi regner med at han blir å se på TV 2 i fremtiden også, sa informasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til VG i går.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

På Instagram i går delte Blipp også et lengre innlegg, der han forklarte at han er svært glad i gjengen som lager programmet.

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i «Senkveld» er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke, hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i⁣⁣», skrev han, og fortsatte:

« Min store lidenskap er å underholde, å få de rare tingene i hodet mitt ut, enten det er på skjerm, scene eller radio. Det kommer ikke til å forandre seg før jeg ligger godt under torven. Derfor er ikke dette noe farvel på noe som helst måte. Jeg skal bare la deg være i fred i stuen din på fredagene en liten stund etter sommeren. Sikkert litt digg å få en liten pause fra han oppmerksomhetssyke bergenseren og? »

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Eget show

Nyheten om at Blipp trekker seg kom bare kort tid etter at det ble kjent at den folkekjære komikeren er klar for et nytt stand-up-show. Showet skal etter planen starte i hjembyen hans Bergen, og har fått navnet «Cirque du Blipp». Nyheten slapp han selv på Instagram.

«Yeeesss! I dag har jeg krøpet meg inn til den nette alder av 31år og feirer med å annonsere derre! Til høsten klinker jeg til med mitt første soloshow! Jeg begynte karrieren på scenen i Bergen og det er så utrolig godt for meg å kunne starte showet mitt der i september», skrev han til bildet.

«Jeg begynte karrieren på scenen i Bergen og det er så utrolig godt for meg å kunne starte showet mitt der i september. Jeg har klart å lure et av mine store humor-idoler, Dagfinn Lyngbø til å ha regi og jeg gleder meg hemningsløst til å gi dere sirkus til høsten når forhåpentligvis verden ser litt lysere ut», fortsatte han.

LES OGSÅ: - Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer