Una Healy:

Bryter tausheten om ryktene

- Ikke som om han var utro.

RYKTEFLOM: Det var lenge rykter om at Una Healy var i et forhold med David Haye og Sian Osborne. Foto: Mark Doyle / SplashNews / NTB
RYKTEFLOM: Det var lenge rykter om at Una Healy var i et forhold med David Haye og Sian Osborne. Foto: Mark Doyle / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar i år begynte det å florere rykter om at tidligere proffbokser David Haye (42) og kjæresten Sian Osborne (35) hadde fått enda en kjæreste inn i forholdet, nemlig sangeren Una Healy (41).

Haye har holdt tett om det flere har påstått er et polyamorøst forhold, og har tidligere uttalt at han liker å holde privatlivet sitt nettopp privat.

- Jeg slipper folk litt inn gjennom sosiale medier, men det jeg gjør bak lukkede dører er mellom meg og de involverte jentene, sa 42-åringen i januar.

Olaf Tufte kommenterer romanseryktene. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Nora Skavhaug, «Mesternes mester»/ NRK. Vis mer

Ikke seriøst

Nå letter derimot Healy på sløret.

Det gjør hun i podkasten «My therapist ghosted me», ifølge Daily Mail. Her hevder sangeren at hun ble «lurt» inn i forholdet.

Healy forteller at hun først møtte proffbokseren på en datingapp, hvor de hadde avtalt å bare være venner. De holdt likevel kontakten, og møttes da hun var i London - Hayes hjemby.

DRAMA: Se bildene fra «Sister Wives». Her blir det drama! Video: TLC Vis mer

- Han var ærlig om at jeg ikke var den eneste han møtte, og jeg hadde alltid i bakhodet at han traff andre. Han var ærlig, og det var ikke som om han var utro, sier Healy, og legger til at det ikke var et seriøst forhold.

- Jeg visste at han ikke var ektemann-materiale, men det var gøy og jeg koste meg.

- Han er åpen

Det var da proffbokseren publiserte et bilde av seg selv, Osborne og Healy spekulasjonene begynte å florere. Det første bildet av de tre ble delt i oktober, og senere er det delt flere bilder av trioen i sosiale medier.

Ifølge sistnevnte er det derimot ikke slik som det ser ut - i hvert fall ikke fra hennes side. I perioden Healy og Haye møttes, hadde han nemlig også mye kontakt med Osborne, hevder Healy.

Ifølge henne var det også han som ønsket at de to skulle møtes - noe Healy var åpen for, for å avkrefte potensielle rykter om at hun og Haye hadde en affære bak Osbornes rygg.

Serien «The Last of Us» har blitt den mest sette serien på HBO Max, men det er ikke bare selve serien som har havnet på «alles» lepper. Video: Rød Løper Vis mer

- Han setter det ikke i bås, han kalte henne aldri kjæresten sin, han er åpen, polyamorøs. Så jeg møtte henne og hun var en veldig søt jente, men det var ingenting der, det var ikke et forhold. Jeg var ikke romantisk med henne - jeg kjenner henne egentlig ikke, forklarer artisten i podkasten.

LES OGSÅ: Deler bilde av sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer