Zac Efron:

Bryter tausheten om ryktene

For et år siden ble skuespilleren beskyldt for å ha lagt seg under kniven. Nå uttaler han seg for første gang.

AVKREFTER RYKTENE: Zac Efrons kjeveparti endret seg drastisk over natten. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / UPI / NTB
AVKREFTER RYKTENE: Zac Efrons kjeveparti endret seg drastisk over natten. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / UPI / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Zac Efron (34) skapte i 2021 overskrifter etter at kjevepartiet hans hadde endret seg merkbart. Flere spekulerte på om 34-åringen hadde lagt seg under kniven.

Det tok ikke lang tid før en nær venn av Efron uttalte seg om ryktene. Kyle Sandilands (50) tok til ordet for å avkrefte noen form for plastisk kirurgi.

- Selvfølgelig har han ikke operert noe. Jeg ville ha visst om han hadde utført plastisk kirurgi, sa Sandilands i frokostprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», som han har med makkeren Jackie O (47).

Bryter tausheten

Over et år senere snakker kommenterer Efron selv ryktene. I et nytt intervju med Men's Health, hevder han at det nye kjevepartiet ikke kom av plastisk kirurgi.

Det fansen reagerte på i 2021 var at kjevemuskulaturen så langt større ut enn tidligere.

Nå røper Zac Efron at det hele kom av en skade. Hollywood-stjerna forteller at han skled og slo seg på kanten av en fontene. Han besvimte som følge av hendelsen og våknet opp og la merke til at hakebenet hang fra ansiktet.

Muskulaturen overkompenserte

34-åringen forklarer til Men's Health at muskulaturen i ansiktet kompenserte for skaden, noe som førte til at kjeven ble større enn vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer