Olivia Munn:

Bryter tausheten om ryktene

Olivia Munn og John Mulaney venter barn - bare måneder etter at sistnevnte skilte seg fra kona.

VENTER BARN: Olivia Munn og John Mulaney venter sitt første barn, bare måneder etter at sistnevnte skilte seg fra kona gjennom seks år. Nå letter Munn på sløret om ryktene de har vært utsatt for. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB
VENTER BARN: Olivia Munn og John Mulaney venter sitt første barn, bare måneder etter at sistnevnte skilte seg fra kona gjennom seks år. Nå letter Munn på sløret om ryktene de har vært utsatt for. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I mai kom nyheten om at komiker John Mulaney (39) skulle skille seg fra sin kone gjennom seks år, Annamarie Tendler (36). Bruddet ble kjent bare kort tid etter at Mulaney hadde hatt et lengre rusrehabiliteringsopphold.

- Det knuser hjertet mitt at John har bestemt seg for å avslutte ekteskapet vårt, sa Tendler i en uttalelse den gang, ifølge Us Weekly.

Kort tid senere - faktisk bare dager etter - begynte det å florere rykter om at han hadde funnet seg en ny flamme, nemlig skuespiller Olivia Munn (41). Fire måneder etter ble det kjent at skuespilleren var gravid, og de venter nå sitt første barn sammen.

Det har ikke manglet på skriverier og rykter rundt forholdet, noe Munn skal være smertelig klar over. Nå letter hun på sløret om hva hun tenker om det.

GRAVIDNYHET: I en episode av «Funkyfam» fikk vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand regarte da hun forsto at hun var gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Enklere å anklage meg

Hva fansen mener om forholdet styrer nemlig i stor grad hva hun deler om både kjæresten og graviditeten. Det forteller hun i et lengre intervju med Los Angeles Times.

- De tror de kjenner forholdet vårt så godt. I realiteten gjør de ikke det. Det finnes ingen mulighet for at noen kan vite hvordan hans forhold har vært, eller hvordan vårt forhold er, sier hun.

- Hvis jeg prøver å si noe risikerer jeg å bli kalt rotete eller anklaget for å ikke fortelle sannheten. Den eneste måten for meg å vinne, er å trekke meg tilbake og ikke delta i dette spillet. Av en eller annen grunn er det enklere å anklage meg, fortsetter hun.

Det skal også være grunnen til at hun har holdt store deler av graviditeten borte fra offentligheten.

AVSLØRER: I en episode av «Sofa» så Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som var på Lindmo og snakket om graviditeten. Da avslørte Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Søkt om skilsmisse

Skilsmissen mellom Mulaney og Tendler er fremdeles ikke ferdigstilt. Skuespilleren søkte offisielt om skilsmisse fra eksen i juli, to måneder etter at de valgte å gå hver til sitt.

Eksparet møttes på en gruppetur til øyen Martha's Vineyard i Massachusetts på slutten av 2000-tallet, og giftet seg i 2014.

Munn har på sin side tidligere vært i et tre år langt forhold med NFL-proffen Aaron Rodgers (35), men de gikk hver til sitt i 2017. To år senere forelsket hun seg i elleve år yngre Robert Tuckers (30).

Hun har også vært i forhold med skuespillere Chris Pine (41) og Joel Kinnaman (41).

LES OGSÅ: Svarer på bisarre rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer