Chris Pine og Harry Styles:

Bryter tausheten om ryktene: - Latterlig

Viral video fikk fansen til å sperre opp øynene.

PREMIERE: Filmen Don't Worry Darling har fått mye oppmerksomhet i det siste. Ikke all oppmerksomheten er positiv. Foto: Shutterstock editorial/NTB
PREMIERE: Filmen Don't Worry Darling har fått mye oppmerksomhet i det siste. Ikke all oppmerksomheten er positiv. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Denne måneden har filmen «Don't Worry Darling» premierer verden rundt, og flere skandaler har allerede rukket å svirre rundt filmen.

Blant annet oppsto det drama da det ble kjent at Shia LaBeouf (36) droppet filmen rett før innspillingen startet. LaBeouf og regissør Olivia Wilde (38) skal imidlertid ha hatt ulik oppfatning om hvorfor førstnevnte ikke lenger er en av hovedrolleinnehaverne.

Flere mistenker også at det skal være dårlig stemning mellom Wilde og skuespiller Florence Pugh (26). Pugh har nemlig unngått å gjøre presse for filmen, og dukket blant annet ikke opp under pressekonferansen i forkant av filmfestivalen i Venezia.

«DON'T WORRY DARLING»: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

Under premieren av filmen er det imidlertid to av de andre skuespillerne fra filmen som har fått mye oppmerksomhet – nemlig Chris Pine (42) og Harry Styles (28).

I en video som nå har gått viralt er det flere som mener at Styles spytter på Pine før visningen av filmen.

Dette avviser nå Pines representanter. Det gjør de eksklusivt til nettsiden People.

- Dette er en latterlig historie. Det er fullstendig oppspinn og det er resultatet av en merkelig illusjon på internett som helt tydelig er misvisende og som gir muligheten for tåpelige spekulasjoner, sier representanten og understreker:

- For å være helt tydelig, Harry Styles spyttet ikke på Chris Pine.

Pines representanter sier videre at det er god stemning mellom stjernene.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer

- Det er bare respekt mellom disse to mennene, og forslag på noe annet er et åpenbart forsøk på å skape drama rundt noe som rett og slett ikke eksisterer.

Styles har hittil ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: Raser mot eksforloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer