Paris Hilton:

Bryter tausheten om rykteflommen

Hotellarvingen våknet opp til tusenvis av gratulasjoner.

RYKTEFLOM: Paris Hilton adresserer de seneste ryktene i sin egen podkast. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB
RYKTEFLOM: Paris Hilton adresserer de seneste ryktene i sin egen podkast. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske hotellarvingen Paris Hilton (40) kunne i februar avsløre den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Carter Reum (40) hadde forlovet seg. Paret hadde da vært sammen i ett år.

Tirsdag kunne imidlertid flere tabloidmedier melde at paret hadde tatt et nytt steg i forholdet. Page Six var blant dem som meldte at Hilton og Reum skulle bli foreldre for første gang. Se og Hør var også blant mediene som omtalte gravidryktene.

«Paris Hilton er gravid og venter sitt første barn med forloveden», skrev Page Six.

På det tidspunkt hadde den norskættede stjernen foreløpig ikke bekreftet påstanden selv. Nå viser det seg at det er med god grunn.

Hotellarvingen er nemlig ikke gravid.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang frem det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

- Ikke ennå

Det kommer fram i den nyeste episoden av «Simple Life»-profilens podkast med navn «This is Paris», ifølge People.

I podkasten tar Hilton opp den enorme ryktestormen som har herjet rundt henne de siste dagene. Episoden har fått navnet «This is … I'm Pregnant??».

40-åringen forteller at hun tirsdag våknet opp til rundt 3000 meldinger, på hennes totalt fem iPhoner. Folk sendte gratulasjoner over en lav sko, til og med folk hun ikke har hørt fra på mange år.

- Takk alle for alle meldingene. Det er en travel dag i dag, så jeg har ikke svart noen ennå, men ja, jeg er gravid med trillinger … Jeg gleder meg så til å bli mor, sier hun lattermildt i podkasten.

Hun kan imidlertid avkrefte gravidryktene og påpeker at hun for tiden har helt andre ting i fokus.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Jeg tuller bare. Jeg er ikke gravid, ikke ennå. Jeg venter til etter bryllupet, sier hun videre i podkasten.

- Kjolen min holder på å bli laget akkurat nå, og jeg vil sørge for at den ser nydelig ut og passer perfekt. Så jeg venter definitivt til etter det, legger hun til.

Drømmer om en datter

Det var i januar at 40-åringen lettet på sløret om at hun ønsket å starte familie med Reum. Da fortalte Hilton også at hun hadde satt i gang prosessen med prøverørsbehandling.

Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, avslørte hun i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

Det var duket for den aller siste episoden av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Hilton forklarte videre at de valgte denne løsningen for å forsikre seg om at de kan få et tvillingpar bestående av en gutt og en jente.

I den nyeste episoden av hennes egen podkast forteller Hilton at hun drømmer om å få en datter, som skal få navnet London. Hotellarvingen legger til at hun også har valgt ut et guttenavn, men det velger hun imidlertid å holde for seg selv inntil videre.

LES OGSÅ: - Din overbetalte, privilegerte drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer