Travis Kelce og Taylor Swift:

Bryter tausheten om romanseryktene

- Hun så fantastisk ut.

UTTALER SEG: Nå tar Travis Kelce bladet fra munnen om den påståtte flørten med Taylor Swift. Foto: Mediapunch/Shutterstock/Tammie Arroyo/Pa Photos/NTB
UTTALER SEG: Nå tar Travis Kelce bladet fra munnen om den påståtte flørten med Taylor Swift. Foto: Mediapunch/Shutterstock/Tammie Arroyo/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har ryktene om en romanse mellom NFL-stjernen Travis Kelce (33) og Taylor Swift (33) spredt seg som ild i tørt Hollywood-gress.

Ryktene fikk for alvor bein å gå på da Swift dukket opp på tribunen for å se Kelces Chiefs møte Chicago Bears. Hun hadde godt selskap av Kelces mor ved siden av seg.

SVIGERMOR? Taylor Swift og Travis Kelces mor Donna heier under kampen. Foto: Denny Medley/Reuters/NTB
SVIGERMOR? Taylor Swift og Travis Kelces mor Donna heier under kampen. Foto: Denny Medley/Reuters/NTB Vis mer

Nå tar Kelce bladet fra munnen om spekulasjonene.

Paparazzi utenfor hjemmet

I Kelces egen podkast «New Heights» som han leder sammen med broren Jason Kelce, konfronteres 33-åringen med relasjonen til «Anti Hero»-sangeren

Etter å ha snakket om kampen mellom Kansas Chiefs og Chicago Bears, sier Jason Kelce at de er nødt til å snakke om elefanten i rommet: Swift.

Superstjerna Taylor Swift fikk problemer under en konsert i Chicago søndag 4. juni. Video: Twitter/@CatalinaGarciaH. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg er på en berg-og dalbane, mann. Livets berg-og dalbane. Jeg har lagt merke til et par ting, som paparazzifotografer utenfor huset mitt og slikt, absolutt, sier NFL-stjernen i podkasten, ifølge ET.

Travis Kelce understreker at Swift er godkjent av familie og venner som også så på kampen.

- Det var tøft av Taylor å komme. Jeg synes det var kult hvordan alle i VIP-losjen bare hadde fine ting å si om henne. Du vet, venner og familie. Hun så fantastisk ut, og alle snakket så fint om henne.

På flere bilder fra kampen kan man se Swift heie på sin angivelige flørt, i tillegg til å skravle og gi high five til Kelces mor. Det ga tilsynelatende pluss i boka.

- SEXISTISK: Taylor Swift er rasende på Netflix etter en scene fra serien «Ginny & Georgia» hvor artisten selv blir nevnt. Video: Rød Løper Vis mer

- Å se alle high fivene med moren min, å se hvordan hele Chiefs-kongeriket var så glad for at hun var der, det var hysterisk og det er definitivt en kamp jeg kommer til å huske, det er helt sikkert. Til slutt dro vi av gårde i en «getaway car», sier Kelce, og refererer til Swifts 2017-hit «Getaway Car».

Fansen fikk derimot verken en bekreftelse, eller en avkreftelse, av NFL-profilen.

Gikk hver til sitt

I april kom nyheten om at Swift og hennes britiske skuespillerkjæreste Joe Alwyn (32) hadde gått hver til sitt etter seks år som par.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

Kelce har et fem år langt forhold med journalist og influenser Kayla Nicole bak seg. De gjorde det slutt i fjor, skriver People.

LES OGSÅ: - Prøver å stoppe dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer