Johnny Depp og Camille Vasquez:

Bryter tausheten om romanseryktene

Den populære advokaten til Johnny Depp kommenterer romanseryktene for første gang.

RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB.
RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB. Vis mer
Publisert

Helt siden den mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) startet, har romanseryktene svermet rundt Depp og hans advokat Camille Vasquez.

TMZ har tidligere prøvd å få en kommentar fra Vasquez, uten å lykkes. Nå svarer hun imidlertid på ryktene før første gang, i et intervju med People.

Romanserykter

I løpet av den seks uker lange rettssaken, som endte med at Heard ble dømt til å betale over ti millioner dollar i erstatning til Depp, ble Vasquez svært populær i sosiale medier.

Spesielt på TikTok, hvor det har blitt publisert innlegg og hyllester fra Depps supportere.

Det tok ikke lang tid før spekulasjonene om at Vasquez datet filmstjernen florerte i sosiale medier.

I det nye intervjuet med People snakker advokaten om oppmerksomheten hun har fått som følge av rettssaken, og kommenterer ryktene om hun og Depp.

- Jeg antar at ryktene kommer fordi jeg er en kvinne som bare gjør jobben sin.

- Skuffende

Vasquez forteller videre at hun har kjæreste, og at hun er veldig lykkelig i det forholdet. Hun sier også at det ville vært svært uetisk om hun datet klientene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer