Johnny Depp og Camille Vasquez:

Bryter tausheten om romanseryktene

Den populære advokaten til Johnny Depp kommenterer romanseryktene for første gang.

RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB.
RYKTEFLOM: Det har i lang tid blitt spekulert på om det er søt musikk mellom Depp og hans advokat. Foto: Shawn Thew/REUTERS/NTB. Vis mer
Publisert

Helt siden den mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) startet, har romanseryktene svermet rundt Depp og hans advokat Camille Vasquez.

TMZ har tidligere prøvd å få en kommentar fra Vasquez, uten å lykkes. Nå svarer hun imidlertid på ryktene før første gang, i et intervju med People.

Romanserykter

I løpet av den seks uker lange rettssaken, som endte med at Heard ble dømt til å betale over ti millioner dollar i erstatning til Depp, ble Vasquez svært populær i sosiale medier.

Spesielt på TikTok, hvor det har blitt publisert innlegg og hyllester fra Depps supportere.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Det tok ikke lang tid før spekulasjonene om at Vasquez datet filmstjernen florerte i sosiale medier.

I det nye intervjuet med People snakker advokaten om oppmerksomheten hun har fått som følge av rettssaken, og kommenterer ryktene om hun og Depp.

- Jeg antar at ryktene kommer fordi jeg er en kvinne som bare gjør jobben sin.

- Skuffende

Vasquez forteller videre at hun har kjæreste, og at hun er veldig lykkelig i det forholdet. Hun sier også at det ville vært svært uetisk om hun datet klientene sine.

- Det er skuffende at visse medier kjørte på med ryktene om at jeg og Johnny har et romantisk forhold. Han er en venn jeg har kjent og representert i fire og et halvt år nå. At noen oppfattet min opptreden så upassende eller uprofesjonell er skuffende å høre.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

Vasquez sier at hun elsker jobben sin, og når hun elsker det hun gjør så synes det.

- Jeg bryr meg veldig om alle klientene mine, og det inkluderer selvfølgelig også Johnny. Jeg er kubansk og colombiansk, jeg klemmer alle og skammer meg ikke over det.

Ryktebørsen

Depps advokatteam har de seneste månedene blitt vant med å kommentere rykter.

Nylig uttalte de blant annet at «Pirates of The Carrabian»-stjerna muligens ikke kommer til å kreve pengene Heard ble dømt til å betale. Det kom etter at det ble kjent at «Aquaman»-skuespilleren ikke hadde råd til å betale erstatningssummen.

VITNE: Da et kjent navn dukket opp, brøt det ut full «jubel» blant Johnny Depps advokater. Vis mer

LES OGSÅ: Kom med stikk: - Driter i sengen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer