Selena Gomez:

Bryter tausheten om romanseryktene

- Jeg følger Guds timing.

BRYTER TAUSHETEN: Den siste uken har det versert rykter om at Selena Gomez skal ha funnet kjærligheten. Nå svarer hun på ryktene. Foto: NTB scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Den siste uken har det versert rykter om at Selena Gomez skal ha funnet kjærligheten. Nå svarer hun på ryktene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Siden Disney-stjernen Selena Gomez (27) slapp sin nye kjærlighetsballade med tittelen «Lose You to Love Me», har det oppstått hysteri blant fansen som er skråsikre på at sangen handler om stjernens ekskjæreste, Justin Bieber (25).

Det er kanskje ikke så rart ettersom Gomez synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden». Hun har ikke bekreftet dette, men både medier og fans er skråsikre.

Samtidig som hun har tatt et oppgjør med eksen, har det begynt å spire opp romanserykter rundt henne. Flere skal nemlig ha det til at hun har funnet tilbake til ekskjæresten Samuel Krost, som hun skal ha vært sammen med i noen måneder i 2015.

Avviser romanse

Han jobber i motebransjen, og startet blant annet merket Krost sammen. Forholdet skal derimot ikke ha fungert, og de bestemte seg for å gå hver til sitt. Da de denne uken ble observert på middag sammen i New York, begynte derfor ryktene å gå som ild i tørt gress.

ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. Denne uken skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix
ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. Denne uken skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå kan derimot Gomez avsløre at møtet var alt annet enn romantisk, og at hun fortsatt er singel. På sin Instagram-story har hun lagt ut følgende, avvisende tekst:

«Jeg dater ingen akkurat nå. Jeg har vært singel i to år. Jeg følger Guds timing, ikke min egen», skrev hun til fansen, etter at blant andre Daily Mail slo opp en sak om romansespekulasjoner.

Bryter tausheten om romanseryktene

Hun har altså ikke funnet kjærligheten på nytt, slik enkelte hevder. Hun skal ha hatt en flørt med Justin Bieber i fjor høst, men utover det har kjærlighetslivet hennes vært relativt stillestående. Hun er også kjent for forholdet hun hadde med The Weeknd for noen år siden.

Dette er heller ikke første gang det har gått rykter om at hun og Krost skal ha funnet tilbake til hverandre. De ble fotografert sammen i 2016 på ferie, og noen uker senere var de på kjendisklubben 1 Oak i Los Angeles.

EKS: Selena Gomez og The Weeknd var sammen i en periode for noen år siden. Foto: NTB scanpix
EKS: Selena Gomez og The Weeknd var sammen i en periode for noen år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
HYSTERI: Justin Bieber og Selena Gomez var et av verdens mest omtalte par før det gikk skeis. Foto: NTB scanpix
HYSTERI: Justin Bieber og Selena Gomez var et av verdens mest omtalte par før det gikk skeis. Foto: NTB scanpix Vis mer

I august samme år la han ut følgende beskjed på Instagram, angående ekskjæresten:

«Selena er en real jente med et ekte hjerte og ekte følelser. Alle dere overfladiske mennesker der ute som er misfornøyde med kjærlighetslivene deres- forstå at kjærlighet er ekte. Selv om Selena og jeg har gått ned forskjellige stier nå, vet jeg at kjærlighet finnes. Jeg elsker deg, Sel», skrev han på Instagram da.

Meldingen ble imidlertid fort slettet. De har altså elsket hverandre, men det skulle ikke bli dem.

PRIKK LIKE: Det er ikke alltid bare-bare å være prikk lik en kjendis. Her er noen av de villeste dobbeltgjengerne! Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Ikke vært enkelt

Å være Selena Gomez er ikke alltid like enkelt. Kjærlighetstrøbbel er en ting, men hun har nok å stri med ellers. Hun har blant annet vært åpen om at hun har slitt med den kroniske sykdommen lupus, og at hun gikk gjennom en nyretransplantasjon for to år siden.

Gomez har også slitt mye psykisk både med depresjon og angst, og har vært inn og ut at diverse rehabiliteringsklinikker gjennom årene for å få kontroll på egne følelser og tanker.

Til tross for at hun tidligere har oppsøkt hjelp i krisesituasjoner, har heller ikke det siste året behandlet henne godt, og i en tale tidligere i høst åpnet hun seg opp om utfordringene.

Gomez mottok nylig en pris fra McLean Hospital for hennes åpenhet, og hvordan den har hjulpet andre i samme situasjon. Det var i en tale i forbindelse med mottakelsen av prisen at 27-åringen brukte anledningen til å lette på sløret, ifølge Mirror.

ÆRLIG: Det var en åpen Selena Gomez som holdt tale etter å ha mottatt en pris fra Mc Lean Hospital tidligere denne høsten. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Det var en åpen Selena Gomez som holdt tale etter å ha mottatt en pris fra Mc Lean Hospital tidligere denne høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I fjor led jeg mentalt og emosjonelt, og jeg klarte ikke holde meg selv sammen, åpnet en emosjonell Gomez talen med, før hun fortsatte:

- Jeg klarte ikke smile eller få ting til å se normalt ut. Det føltes som at all smerten og angsten ble skylt over meg på en gang, og det var en av de skumleste periodene av livet mitt.

Videre fortalte 27-åringen om hvordan det hjalp å søke hjelp, og få fastsatt en diagnose til tross for at det både var skummelt - fordi sløret ble løftet, og lettende fordi hun nå visste hvorfor hun i så mange år har slitt med depresjon og angst.

LES OGSÅ: - De døde sammen, han og mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer