Camila Cabello og Shawn Mendes:

Bryter tausheten om romanseryktene

Snakker om kjærligheten i nytt intervju.

I HET OMFAVNELSE: Camila Cabello og Shawn Mendes har de siste månedene blitt koblet til hverandre. Nå snakker førstnevnte ut om kjærligheten i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
I HET OMFAVNELSE: Camila Cabello og Shawn Mendes har de siste månedene blitt koblet til hverandre. Nå snakker førstnevnte ut om kjærligheten i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det stormet rundt den kanadiske artistkjekkasen Shawn Mendes (21) og Camila Cabello (22) - noe som kanskje ikke er så rart. Duoen har nemlig blitt observert sammen svært ofte den siste tiden, blant annet i het omfavnelse sammen på badeferie i Miami.

Bildene av Mendes og Cabello kyssende i vannet satte virkelig fart på spekulasjonene om at de to har blitt et par - men ingen av de to artistene har verken bekreftet eller avkreftet at de har fått følelser for hverandre.

Mange har derimot bitt seg merke i at de dampende bildene av duoen neppe kan bety at de bare er gode venner.

I et nytt intervju med underholdningsmagasinet Variety bryter Cabello nå endelig tausheten om den svært mye omtalte romansen med Shawn Mendes - som har vært ett yndet tema i den internasjonale sladrepressen gjennom hele sommeren.

SNAKKER UT: Camila Cabello snakker om kjærligheten i et nytt intervju med Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Camila Cabello snakker om kjærligheten i et nytt intervju med Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å bli forelsket er som en uendelig mengde med nivåer, lag og vinkler. Jeg ble forelsket og bare åpnet opp, alt ble skrevet i øyeblikket, sier stjernen uten å bekrefte direkte at det er Mendes hun har funnet kjærligheten med.

Nevner ikke navn

Den populære artisten nevner heller ingen navn når hun snakker generelt om kjærligheten i intervjuet - men mange antar at det er nettopp kjekkasen Shawn Mendes hun sikter til.

Som tidligere nevnt er det kanskje ikke så rart at fansen spør seg om duoen nå har blitt et par. Gjennom hele sommeren har det svirret paparazzibilder av paret hvor de kysser og tydelig viser sin begeistring for hverandre i offentligheten.

KLINTE TIL: Under en ferietur tidligere i juli var stjernene tydelig interessert i hverandre. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Under en ferietur tidligere i juli var stjernene tydelig interessert i hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shawn Mendes og Camila Cabello har kjent hverandre svært lenge og blitt koblet til hverandre i årevis, men det er først de siste månedene at kjæresteryktene har fått bein å gå på. Særlig etter at duoen ga ut låten «Señorita» sammen i juni skapte de to unge artistene en rekke overskrifter.

GOD STEMNING: Camila Cabello og Shawn har den siste tiden blitt observert opptil flere ganger tett omslynget. Her er de avbildet i starten av juli i West Hollywood. Foto. NTB Scanpix
GOD STEMNING: Camila Cabello og Shawn har den siste tiden blitt observert opptil flere ganger tett omslynget. Her er de avbildet i starten av juli i West Hollywood. Foto. NTB Scanpix Vis mer

I slutten av juli fortalte en kilde til Entertainment Tonight at Mendes og Cabello «allerede hadde falt for hverandre», og at de for tiden er i en heftig sommerflørt. Samme måned ble duoen avbildet sammen på en rekke intime badebilder på ferie i Miami.

De ble også observert i et hotellbasseng der de fortsatte den romantiske dagen.

- Du er uvirkelig

Spekulasjonene om en mulig romanse mellom stjernene ble ikke akkurat færre da
Cabello, som først ble kjent gjennom gruppa «Fifth Harmony» og« X Factor» i 2012, var blant publikum under en av Mendes konserter i Los Angeles i starten av juli.

- Shawn Mendes, du kunne ikke vært mer fantastisk. Wow, skrev hun til et klipp av ham på sin Instagram-story, etterfulgt av et rødt hjerte.

- Du er uvirkelig, skrev hun videre.

FORELSKET?: Det er tydelig å se at det angivelige paret er glade i hverandre. De avkrefter derimot fortsatt romanseryktene. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET?: Det er tydelig å se at det angivelige paret er glade i hverandre. De avkrefter derimot fortsatt romanseryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to skal også ha feiret USAs nasjonaldag sammen 4. juli.

Tross at romanserykter mellom de to har svirret helt siden 2015, da de slapp låten «I Know What You Did Last Summer», er det først nå de tilbringer såpass mye tid sammen. Da de først ble koblet til hverandre forsøkte Shawn Mendes å spøke det hele bort.

- Vi kan ikke være sammen, sa han til E! News for en stund tilbake, og fortsatte:

- Jeg mener, en spanjol og kanadier er ikke en god miks.

I juli kunne imidlertid Aftonbladet melde at Mendes skal ha avkreftet at han og Cabello dater hverandre. Han skal ha fått spørsmålet da han møtte fans i Los Angeles, og svart ved å riste på hodet. Dette skal også ha blitt publisert på YouTube.

LES OGSÅ: - Det ble som en svulst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer