Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Bryter tausheten om romansen

Delte søt bursdagshilsen.

HYLLER KJÆRESTEN: Skuespiller Chris Pratt (39) snakker om kjæresten, Katherine Schwarzenegger (30), for første gang. Her avbildet sammen i Disneyland i begynnelsen av desember. Foto: NTB Scanpix
HYLLER KJÆRESTEN: Skuespiller Chris Pratt (39) snakker om kjæresten, Katherine Schwarzenegger (30), for første gang. Her avbildet sammen i Disneyland i begynnelsen av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ryktene om en mulig romanse mellom datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (71) - forfatter Katherine Schwarzenegger (30) - og den amerikanske skuespillerstjernen Chris Pratt (39), har svirret helt siden i sommer.

Først et halvt år senere, etter å ha blitt observert sammen ved en rekke anledninger, gjør duoen forholdet offisielt.

Dette skjer på bildedelingsappen Instagram, der Pratt har delt en kjærlig bursdagshilsen til Schwarzenegger, med tilhørende bildekollasj:

Kjærlighetserklæring

«Gratulerer med dagen, sjef. Smilet ditt lyser opp rommet, og jeg har elsket hvert minutt sammen med deg. Overveldet over at gud har plassert deg i livet mitt. Takk for latter, kyss, samtaler, turer, kjærlighet og omsorg», skriver Pratt.

Dette er altså første gang Hollywood-skuespilleren snakker om Schwarzenegger offentlig. Kjendisdatteren fylte 30 år torsdag.

Paret skal ha møtt hverandre gjennom Katherines mor, Maria Shriver (63). Det var etter at duoen ble observert sammen på en piknik-date i Santa Barbara i juni, at romanseryktene fikk bein å gå på.

Siden den gang har de blitt observert mye sammen, blant annet på en vingård i Napa i California i september, der de nøt en romantisk kveld, ifølge People.

Vingåren Round Pond Estate delte et bilde av duoen fra besøket på sin Instagram-profil.

«For en helg! Vi hadde den store glede av å få besøk av Mr. Chris Pratt og Miss Katherine Schwarzenegger og venner av dem forrige lørdag. De er like varme og festlige som man ville tro», skrev de til dette bildet av dem:

Utelukker ikke forlovelse

Selv om det bare er et drøyt halvår siden det oppsto søt musikk mellom stjerneparet, har det allerede rukket å svirre forlovelsesrykter rundt dem.

Dette avviste riktignok en talsperson for Pratt i september, ifølge People.

Ifølge kilder nær paret kan det uansett virke som at det ikke er usannsynlig at det eventuelt kan skje i fremtiden.

- Chris og Katherine er veldig lykkelige sammen. De passer fint sammen og har mye til felles, fortalte kilden til nettstedet.

Hva Arnold selv mener om datterens stjerneforhold, er inntil videre uvisst.

Introdusert for sønnen

Den 30 år gamle forfatteren har for øvrig også blitt introdusert for Pratts sønn, Jack (6), som han har med ekskona Anna Faris (42).

Det ferske paret og seksåringen har blitt avbildet flere ganger, blant annet mens de kjøper iskrem og er på vei til kirken sammen. Tidligere i desember ble trioen også observert sammen i Disneyland.

Saken fortsetter under videoen.

- De tilbringer mye tid sammen, og Katherine har møtt Jack flere ganger, har en en kilde til People fortalt.

Nyheten om at Pratt og Faris skulle skilles etter åtte år som mann og kone, ble kjent i august i fjor.

LES OGSÅ: - Han planlegger å fri til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer