Bella Thorne:

Bryter tausheten om romansen

Den unge stjernen hevder hun ikke er på talefot med Scott Disick lenger.

KOM SAMMEN: Her ankommer Scott Disick og Bella Thorne, samt en venninne, Nice flyplass tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix.
KOM SAMMEN: Her ankommer Scott Disick og Bella Thorne, samt en venninne, Nice flyplass tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Romanseryktene mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick (33) og den 14 år yngre skuespilleren Bella Thorne (19) begynte å svirre, da paret ble observert i het flørt på en restaurant, tidligere denne måneden.

Mandag dro duoen sammen til Cannes og her ble en rekke bilder tatt av dem mens de koste seg ved bassenget til Scotts leide luksusvilla.

Kourtney Kardashians eks klarte ikke å holde fingrene unna den unge skjønnheten og de to så ut til å nyte hverandres selskap til det fulle.

Saken fortsetter under bildene.

KLÅFINGRA: Scott hadde problemer med å la være å ta på Bella Thorne da de slappet av i sola i Frankrike mandag. Foto: NTB Scanpix
KLÅFINGRA: Scott hadde problemer med å la være å ta på Bella Thorne da de slappet av i sola i Frankrike mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
AVSLAPPET: Duoen lå tett omslynget og på en solseng sammen i lang tid. Foto: NTB Scanpix.
AVSLAPPET: Duoen lå tett omslynget og på en solseng sammen i lang tid. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men bare en dag etter at Scott og Bella nøt hverandres selskap i solfylte Frankrike, byttet den selverklærte sex-avhengige TV-stjernen 19-åringen ut med en ny skjønnhet.

VANSKELIG FORHOLD: Scott har tre barn sammen med Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG FORHOLD: Scott har tre barn sammen med Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag ble nemlig trebarnsfaren tatt bilder av sammen med eks-kjæresten, Chloe Bartoli (26).

Også hun besøkte Scott i den flotte villaen, og de to gikk tett omslynget hverandre og delte flere intime stunder i bassenget sammen, ifølge Daily Mail.

Bella tok til Twitter

Chloe, som datet Scott før han traff Kourtney i 2006, jobber som stylist for Hollywood-stjernene i Los Angeles sammen med tvillingsøsteren Marie-Lou Bartoli.

Blant klientene står navn som Sofia Richie, Chrissy Teigen, Selena Gomez, Ashley Tisdale, Miranda Kerr, Nicole Richie og Poppy Delevingne på listen, skriver nettstedet.

Saken forsetter under bildene.

NY DAG - NY DAME: Dagen etter at Bella var på besøk hos Scott, dukket eks-kjæresten, Chloe, opp. Hun skal ha vært en del av grunnen til bruddet mellom ham og Kourtney i 2015. Foto: NTB Scanpix.
NY DAG - NY DAME: Dagen etter at Bella var på besøk hos Scott, dukket eks-kjæresten, Chloe, opp. Hun skal ha vært en del av grunnen til bruddet mellom ham og Kourtney i 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
GODT TAK: Mens Chloe satt på bassengkanten tok Scott et godt tak i hennes veldreide bakdel. Foto: NTB Scanpix
GODT TAK: Mens Chloe satt på bassengkanten tok Scott et godt tak i hennes veldreide bakdel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dagen etter at bildene av Scott og Chloe dukket opp i media, postet Bella Thorne følgende melding til sine 6, 6 millioner Twitter-fans:

«Yo, dette fancy Cannes-livet er ikke noe for meg»

Og da en av følgerne hennes spurte om hva som skjedde mellom henne og Scott, svarte hun «Ingenting» i en Twitter-melding, og «Hahahah jeg snakker ikke med Scott eller noen andre» i en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vil gjøre Kourtney sjalu

Det var i 2015 at nyheten om bruddet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian (38) kom.

Etter ni år som kjærester satte Kourtney kroken på døren da det dukket opp hete bilder i media av Scott sammen med eksen, Chloe, i Monaco

Siden den gang har Disick prøvd å legge partylivet på hylla, og jobbet hardt for å vinne tilbake Kourtney, som han har barna Mason (7), Penelope (4) og Reign (2), sammen med.

LYKKELIG IGJEN: Kourtney med sin nye kjæreste Younes. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG IGJEN: Kourtney med sin nye kjæreste Younes. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men da Kourtneys nye romanse til den 23 år gamle franske modellen Younes Bendjima ble kjent, skal Scott ha blitt knust, skriver Daily Mail.

I et forsøk på å gjøre henne sjalu tok han derfor med Bella Thorne til Cannes.

- Det er en typisk «La oss se hvordan dette får deg til å føle deg»-ting. Det er umodent, men sånn er Scott, fortalte en venn av TV-stjernen til E! News denne uken.

Det kan foreløpig virke som om stuntet hans ikke har funket. Kourtney har nemlig tilbrakt store deler av denne uken sammen med Younes på en yacht i Cannes.

KJÆLIG: Kourtney og Younes har datet i flere måneder og koser seg for tiden i Cannes sammen. Foto: NTB Scanpix.
KJÆLIG: Kourtney og Younes har datet i flere måneder og koser seg for tiden i Cannes sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Nå har stjerneparet tatt forholdet ett skritt videre