Tom Cruise:

Bryter tausheten om raseriutbruddet

Et lydopptak av en rasende Tom Cruise gikk viralt rundt juletider. Nå forklarer han hva som skjedde.

FORKLARING: Flere måneder etter at et lydopptak av en illsint Tom Cruise gikk viralt, forklarer han nå hva som skjedde. Foto: James Gourley / REX / NTB
FORKLARING: Flere måneder etter at et lydopptak av en illsint Tom Cruise gikk viralt, forklarer han nå hva som skjedde. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert

- Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, sa en rasende Tom Cruise (58) i et lydopptak den engelske avisen The Sun hadde fått tak i.

Hendelsen ble også bekreftet av Variety.

Det var under opptak for filmen «Mission: Impossible 7» i Storbritannia at det sprakk for Hollywood-stjernen da Cruise så at to medlemmer av crewet sto for nærme hverandre ved en dataskjerm.

- Vi er gullstandarden. De er hjemme i Hollywood og lager filmer nå på grunn av oss. Fordi de tror på oss og det vi gjør. Jeg er på telefonen hver jævla kveld med filmstudioer, forsikringsselskaper, produsenter. Og de ser på oss, og bruker oss for å lage sine filmer. Vi skaper tusenvis av jobber, jævler (motherfuckers journ.anm.). Jeg vil aldri se det der igjen. Aldri! kjefter Cruise i lydopptaket.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

- Jeg sa det jeg sa

Han har nå adressert klippet i et nytt intervju i den kommende utgaven av magasinet Empire.

- Jeg sa det jeg sa, fortalte han til publikasjonen, ifølge The Wrap.

Cruise nevner en økning i covid-19-tilfeller som årsaken til frustrasjonen hans. Han forklarte at utbruddet ikke var rettet mot hele teamet, men heller noen få spesifikke personer.

- Det var mye på spill på det tidspunktet. Men det var ikke rettet mot hele crewet. Jeg ba de fleste forlate settet, og det var bare utvalgte personer igjen, la han til.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

- Emosjonelt

Skuespilleren fortalte magasinet at alle følelsene som gikk gjennom hodet hans da produksjonen var i stand til å åpne igjen, etter å ha blitt forsinket av pandemien, tok overhånd.

- Jeg tenkte på menneskene jeg jobber med, og bransjen min, sa han.

- Og på crewet mitt, som fikk en trygghet av at vi kunne fortsette med innspillingen. Det var en stor lettelse, og veldig emosjonelt, fortsatte Cruise.

«Mission: Impossible 7» er nå planlagt utgitt i mai 2022. Cruise spiller også i «Top Gun: Maverick», som forventes utgitt i november 2021.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: - Han får ikke lov til å omgås datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer