Tom Cruise:

Bryter tausheten om raseriutbruddet

Et lydopptak av en rasende Tom Cruise gikk viralt rundt juletider. Nå forklarer han hva som skjedde.

FORKLARING: Flere måneder etter at et lydopptak av en illsint Tom Cruise gikk viralt, forklarer han nå hva som skjedde. Foto: James Gourley / REX / NTB
FORKLARING: Flere måneder etter at et lydopptak av en illsint Tom Cruise gikk viralt, forklarer han nå hva som skjedde. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert

- Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, sa en rasende Tom Cruise (58) i et lydopptak den engelske avisen The Sun hadde fått tak i.

Hendelsen ble også bekreftet av Variety.

Det var under opptak for filmen «Mission: Impossible 7» i Storbritannia at det sprakk for Hollywood-stjernen da Cruise så at to medlemmer av crewet sto for nærme hverandre ved en dataskjerm.

- Vi er gullstandarden. De er hjemme i Hollywood og lager filmer nå på grunn av oss. Fordi de tror på oss og det vi gjør. Jeg er på telefonen hver jævla kveld med filmstudioer, forsikringsselskaper, produsenter. Og de ser på oss, og bruker oss for å lage sine filmer. Vi skaper tusenvis av jobber, jævler (motherfuckers journ.anm.). Jeg vil aldri se det der igjen. Aldri! kjefter Cruise i lydopptaket.

- Jeg sa det jeg sa

Han har nå adressert klippet i et nytt intervju i den kommende utgaven av magasinet Empire.

- Jeg sa det jeg sa, fortalte han til publikasjonen, ifølge The Wrap.

Cruise nevner en økning i covid-19-tilfeller som årsaken til frustrasjonen hans. Han forklarte at utbruddet ikke var rettet mot hele teamet, men heller noen få spesifikke personer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.