Orlando Bloom:

Bryter tausheten om nakenpadlingen

- Det er en optisk illusjon.

NAKENPADLING: Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom var på «alles» lepper da det dukket opp nakenbilder av ham for tre år siden. Nå snakker han ut om den velomtalte seansen. Foto: NTB Scanpix
NAKENPADLING: Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom var på «alles» lepper da det dukket opp nakenbilder av ham for tre år siden. Nå snakker han ut om den velomtalte seansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For litt over tre år siden dukket det opp en bildeserie av Orlando Bloom (42) og Katy Perry (34) på et padlebrett under en romantisk ferie på Sardinia. Skuespilleren og artisten var den gang i startfasen av det som nå ser ut til å bli et langvarig forhold.

Ovennevnte scenario fremstår i utgangspunktet som en uskyldig seanse. Problemet var bare at en tilsynelatende uviten Bloom befant seg i Adams drakt da paparazzi-fotografen plutselig dukket opp.

BRENT BARN SKYR ILDEN: Orlando Bloom avbildet året etter at han ble fotografert naken på et paddlebrett, denne gang med badebuksa på. Foto: NTB Scanpix
BRENT BARN SKYR ILDEN: Orlando Bloom avbildet året etter at han ble fotografert naken på et paddlebrett, denne gang med badebuksa på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfra tok det ikke lang tid før Blooms edlere deler gikk på rundgang i diverse forumer og sosiale medier-plattformer.

Advarte ekskona

Blooms ekskone, supermodell Miranda Kerr (36), har tidligere røpet at skuespilleren advarte henne om bildeserien før den ble tilgjengelig for offentligheten.

- Herregud, han tekstet meg og han bare: «Um, jeg er kjempeflau. Noen bilder kommer ut. Ville bare gjøre deg oppmerksom på det», sa hun den gang.

Der visse publikasjoner tok en beslutning om å sensurere Blooms aller helligste kroppsdeler, valgte andre å by på, vel, hele pakken.

- Slag mot magen

I et intervju med Howard Stern (65), gjengitt av blant andre Mirror, snakker 42-åringen nå ut om den velomtalte nakenpadlingen.

- En i teamet mitt ringte og sa: «Det finnes bilder med en boks som sensurerer den.» Da slår man en vits og sier: «Finnes det egentlig en boks som er stor nok?». Deretter innser man at noen kommer til å vise alt for pengenes skyld. Det er som tre slag mot magen - først bildene, sort boks, deretter ingen boks.

En konsekvens av at bildene spredte seg som ild i tørt gress, var at skuespillerens fysikk ble heftig debattert. Det tar Bloom tilsynelatende med knusende ro i dag, der 42-åringen ydmykt mener at han hadde hell i uhell.

- Den (penisen, jounr.anm.) er virkelig ikke så stor. Ting blir bare større på kamera, i alle fall når man har en stor linse. Det er en optisk illusjon, fleiper 42-åringen.

- Ikke i humør

Ett år etter at nakenpadlingen hadde gått sin rundgang, valgte også Katy Perry - som selv hadde bikini på - å kommentere saken. I et radiointervju med australske KIIS FM avslørte artisten at kjæresten spurte om også hun ville kle av seg.

- Jeg tenkte bare: «Oi, nei». Du vet når du dater noen, så kan det være spennende å utforske nye ting. Jeg var bare ikke i humør. Jeg sparte det heller til vi var tilbake på båten.

FORLOVET: Det var i begynnelsen av 2016 at romanseryktene begynte å svirre mellom Orlando Bloom og «Roar»-sangeren Katy Perry. Tre år senere er de forlovet. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Det var i begynnelsen av 2016 at romanseryktene begynte å svirre mellom Orlando Bloom og «Roar»-sangeren Katy Perry. Tre år senere er de forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tross noen humper på veien, er Bloom og Perry nå et av Hollywoods mest etablerte par.

På selveste valentinsdagen i år var de to blant parene som valgte å forlove seg. Det avslørte stjernene selv på Instagram ved å dele et bilde, med masse hjerteballonger i bakgrunnen.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Fridde i sommer

I et intervju med Roman Kemp i Capital Breakfast i juni, valgte 34-åringen å avsløre detaljer fra det spektakulære frieriet. Bloom skal nemlig ha slått på stortromma da han stilte det store spørsmålet til kjæresten.

- Jeg måtte jobbe den dagen, og jeg husker jeg møtte ham på en italiensk restaurant, sa hun, og fortalte at Bloom både hadde barbert seg og funnet frem finstasen for anledningen.

- Jeg tenkte: «Shit, noe kommer til å skje».

Etter middagen fløy de helikopter, og det var i den anledning at Bloom spurte om artisten ville gifte seg med ham.

- Så landet vi på toppen av en bygning, og da vi gikk ned trappen ventet familien og vennene mine der.

LES OGSÅ: - Jeg har cellulitter!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer