Marilyn Manson:

Bryter tausheten om Manson

Sharon Osbourne har fått enorm kritikk.

UTTALER SEG: Sharon Osbourne har kjent Marilyn Manson lenger enn de fleste. Dette sier hun om de siste anklagene om ham. Foto: Shutterstock / NTB
UTTALER SEG: Sharon Osbourne har kjent Marilyn Manson lenger enn de fleste. Dette sier hun om de siste anklagene om ham. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fikk rocker Marilyn Manson (52) støtte av ekskona Dita Von Teese (48), som ikke kjenner seg igjen i anklagene som har haglet mot Manson den siste tiden, etter at eksen Evan Rachel Wood (33) gikk offentlig ut og beskyldte sin tidligere forlovede for å ha misbrukt henne.

Nå viser det seg imidlertid at Von Teese ikke er den eneste som støtter Manson.

Den siste tiden har nemlig tv-profil og manager Sharon Osbourne (68) fått hard medfart for sitt tette forhold med Marilyn Manson. Duoen har jobbet sammen i flere år, og Osbourne har blant annet fungert som rockerens manager.

Enkelte mener derfor at hun åpenbart må ha vært klar over oppførselen som Manson blir beskyldt for å ha hatt. Flere kvinner hevder han har forgrepet seg på dem.

FAMILIEVENN: Marilyn Manson med Sharon og ektemannen Ozzy Osbourne da sistnevnte fikk en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2002. Foto: Jim Ruymen / REUTERS / NTB
FAMILIEVENN: Marilyn Manson med Sharon og ektemannen Ozzy Osbourne da sistnevnte fikk en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2002. Foto: Jim Ruymen / REUTERS / NTB Vis mer

Profesjonelt forhold

Ifølge E! News mener derfor flere at Osbourne bør ta avstand fra ham, men nå kommer det frem at hun ikke har tenkt å gjøre det. Etter den voldsomme kritikken har 68-åringen nå sett seg nødt til å uttale seg om saken.

Osbourne påpeker blant annet at hun ikke aner hva som skjer på soverommet til musikeren.

- Det er noe som heter arbeidsforhold, og det er det jeg har hatt med Marilyn i mange år. Jeg vet ikke noe om hans seksuelle preferanser eller hvordan han behandler kvinner, sier hun i en episode av sitt eget talkshow, «The Talk», og fortsetter:

- Jeg vet hvordan han behandler en eldre kvinne, som er meg, og han har alltid vært respektfull.

Støttet av eksen

Som nevnt fikk Manson også støtte fra ekskona Dita Von Teese forrige uke, som forklarte at hun ikke kjenner seg igjen i Woods anklager.

Von Teese og Manson var gift i ett år fra 2005 til 2006, og natt til torsdag forrige uke valgte hun å bryte tausheten om anklagene mot eksmannen. Hun skrev blant annet at påstandene som har kommet om ham, ikke matcher hennes opplevelse av Manson.

Vis mer

Hun skrev derimot at hun forlot ham på grunn av utroskap og narkotikamisbruk. Samtidig oppfordret ekskona alle som er blitt utsatt for mishandling og overgrep til å ta nødvendige grep for å helbredes.

Avslutningsvis påpekte Von Teese at dette var hennes eneste uttalelse i forbindelse med Manson-saken.

Marilyn Manson, hvis egentlige navn er Brian Warner, var kjæreste med Evan Rachel Wood i tre år. Duoen rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2010.

Elleve år senere står hun altså frem i et Instagram-innlegg og beskylder ham for å ha misbrukt henne. På Instagram har Manson i ettertid slått tilbake mot anklagene.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig med nytt «utseende»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer