Caroline Flack:

Bryter tausheten om «Love Island»-erstatteren

Caroline Flack blir byttet ut med Laura Whitmore som programleder for britiske «Love Island».

TRAKK SEG: Caroline Flack sa tidligere denne uken fra seg programlederjobben, som følge av en voldssiktelse. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG: Caroline Flack sa tidligere denne uken fra seg programlederjobben, som følge av en voldssiktelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for en noe laber mottakelse fra tv-seerne her til lands, har realityserien «Love Island» vist seg å være en suksess i Storbritannia.

Realityserien har gjennom fem sesonger blitt styrt av programleder Caroline Flack (40), men i den kommende sesongen uteblir Flack.

Tidligere denne uken trakk hun seg nemlig fra jobben, som følge av en voldssiktelse etter en hendelse som skal ha funnet sted i hennes hjem.

Likevel vil innspillingen av en sjette sesong gå som planlagt, og blir å se på skjermen i januar. Da med Laura Whitmore (34) som programleder.

Nå bryter Flack tausheten om sin nye erstatter, ifølge Independent.

PROGRAMLEDER: Laura Whitmore tar over etter Caroline Flack. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Laura Whitmore tar over etter Caroline Flack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Store sko å fylle

Whitmore skal altså ta turen til Cape Town i Sør-Afrika, der den nye sesongen skal spilles inn, på nyåret.

Hun får selskap av realityseriens kommentator, Iain Sterling (31), som for øvrig også er kjæresten hennes.

SINGEL: Rød Løpers supersingle reporter Thea Hope drar på «Love Island»-audition i håp om å få bli med på datingprogrammet. Video: Rød Løper Vis mer

Caroline Flack er etter alt å dømme fornøyd med erstatteren sin.

- Jeg er glad det er Laura. Hun elsker serien like mye som meg, skriver hun på Instagram nå som nyheten er ute.

Whitmore er på sin side takknemlig for muligheten, og skriver i et innlegg på Instagram at hun gleder seg - til tross for at omstendighetene ikke er de beste hva gjelder å få en ny jobb.

- Jeg skulle ønske det var andre omstendigheter; Caroline er en fantastisk programleder og venn. Vi har snakket mye sammen de siste dagene siden hun trakk seg, og hun har vært veldig snill og pushet meg til å ta denne rollen. Jeg har sett henne styre alle sesongene, og vet jeg har store sko å fylle, skriver hun.

Arrestert og siktet

Det var torsdag 12. desember at Flack ble arrestert og siktet for vold, etter en hendelse som skal ha funnet sted i hennes hjem i London.

Ifølge The Guardian involverte hendelsen kjæresten til Flack, Lewis Burton (27). Den fornærmede skal derimot ikke ha fått alvorlige skader.

40-åringen må møte i retten lille julaften, og delte nyheten om at hun trekker seg fra programlederrrollen på Instagram tidligere denne uken.

MOBBET: Marius Gjøsteins jakt på kjærligheten på TV3 er over. På Gran Canaria fortalte den spreke 32-åringen om en tøff oppvekst på en liten øy i Askvoll kommune i Sogn og Fjordane. Video: Marie Røssland Vis mer

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, lød et innlegg på historiefunksjonen.

Videre fortalte hun at hun følte det beste var å trekke seg tilbake.

- «Love Island» har vært min verden i fem år, og det er det beste programmet på tv. For å ikke tiltrekke oppmerksomhet fra den kommende sesongen føler jeg at det beste jeg kan gjøre er å trekke meg tilbake, skrev Caroline Flack.

I et annet innlegg, som seinere er blitt slettet, skrev hun at hun elsker kjæresten Lewis Burton. Han har på sin side gått ut og forsvart Flack.

- Jeg er lei av løgnene og misbruket rettet mot kjæresten min. Dette er ikke en heksejakt, dette er noens liv, skrev han på Instagram, ifølge BBC.

SNEAK PEAK: Se de første bildene av Morten Hegseth som programleder for «Love island på TV 2. Vis mer

LES OGSÅ: - Mye av ansvaret faller på Trond

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer