Selena Gomez:

Bryter tausheten om låt-hysteriet

- Det er faktisk noe positivt i at jeg fikk oppleve det, så vakkert og stygt som det var.

ÆRLIG: Nå forteller Disney-stjernen Selena Gomez om inspirasjonen bak den mye omtalte kjærlighetsballaden «Lose You to Love Me». Selv om Gomez ikke nevner noen navn er det flere amerikanske medier som påpeker at det er forholdet til Justin hun refererer til. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Nå forteller Disney-stjernen Selena Gomez om inspirasjonen bak den mye omtalte kjærlighetsballaden «Lose You to Love Me». Selv om Gomez ikke nevner noen navn er det flere amerikanske medier som påpeker at det er forholdet til Justin hun refererer til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden Disney-stjernen Selena Gomez (27) slapp sin nye kjærlighetsballade med tittelen «Lose You to Love Me», har det oppstått hysteri blant fansen som er skråsikre på at sangen handler om stjernens ekskjæreste, Justin Bieber (25).

Det er kanskje ikke så rart ettersom Gomez synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden».

Selv om det fortsatt gjenstår å se hvem som inspirerte henne da hun skrev den nye låten, er det mye som tyder på at den handler om av-og-på-forholdet til eksen Justin.

Deler åpenhjertig

Gomez har hittil holdt kortene tett til brystet når det gjelder å uttale seg om inspirasjonen bak den mye omtalte låten.

Men da hun gjestet Ryan Seacrest (44) sin podkast «On Air with Ryan Seacrest», benytter hun anledningen til å lette på sløret. Det skriver blant annet motemagasinet Elle.

I podkasten benytter Seacrest anledningen til å ta opp et spesielt avsnitt i Gomez sin sangtekst:

« You turned med down, and now it's showing/ In two months you replaced us/ Like it was easy», som oversatt til norsk blir: «Du avviste meg, og nå synes det/På to måneder erstattet du oss/ Som om det var lett.»

At Selena ikke henviser til forholdet med Bieber her er nesten uunngåelig, med tanke på at han begynte å date sin nåværende kone, Hailey Bieber (22), to måneder etter at han og Gomez gikk hver til sitt. I podkasten nevner Gomez og Seacrest derimot ingen navn. Det trenger de ikke, sier Seacrest, etter hans og medprogramlederens mening.

Til tross for at ingen navn blir nevnt har flere amerikanske medier, deriblant Cosmopolitan, konstatert at det er forholdet til Justin hun snakker om i podkasten.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Takknemlig for det hun har opplevd

Seacrest påpeker at det å se eksen sammen med en ny så fort, faktisk kan være verre enn å gå gjennom et brudd. Denne følelsen sier 27-åringen seg enig i, før hun går inn i detalj på at hun har det bra i dag, og at hun var vant med den følelsen.

Cosmopolitan tolker dette som et hint om at stjernen var vant til at Bieber fant seg en ny jente å ha det gøy med når ting mellom dem falt igjennom:

- Jeg er veldig takknemlig også, fordi jeg faktisk har opplevd det en million ganger før. Og det er den uheldige delen av det jeg gjør, forteller en ærlig Gomez blant annet.

Videre forteller Gomez at hun vet at det er både menn og kvinner som har kjent på den samme følelsen, og beskriver den som «ekstremt ekte».

- På toppen av sosiale medier og alt, betyr det ikke noe om du er i min posisjon eller i noen andres, fordi du vil alltid finne dette negative rommet. Det er bare sånn det er, og det er derfor jeg må være forsiktig og ta noen steg tilbake, og bare fokusere på hva jeg gjør og ikke på noen andre, fortsetter Gomez.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

- Vakkert og stygt

Gomez forteller videre at setningen «jeg trengte å hate deg for å elske meg» i sangteksten gjenspeiler alt hun gjennomgikk privat. Hun legger ikke skjul på at hun opplevde alle mulige følelser - alt fra glad til følsom, til å innse hva som hadde skjedd og være frustrert. Det er tydelig at det var viktig for Disney-stjernen å kjenne på alle disse følelsene.

Senere i podkasten spør Seacrest hvordan Gomez har taklet andres reaksjoner på den personlige sangteksten.

Og det var her, ifølge Cosmopolitan, at hun gjorde det klart hva hun føler om det tidligere forholdet til personen flere antar er Justin Bieber.

- Jeg tror at det var derfor jeg ventet så lenge med å uttrykke det jeg følte (...) Jeg kommer alltid til å være ærlig med andre. Jeg har aldri vært uærlig. Jeg er kanskje ikke veldig pratsom hele tiden, men det er her jeg får det ut. Det er slik det blir til kunst, forteller Gomez.

AV-OG-PÅ-FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et av Hollywoods heteste par. Foto: NTB Scanpix
AV-OG-PÅ-FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et av Hollywoods heteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre legger hun til at alle skriver om det de føler, og at kjærlighet er «det største teamet».

- Det er faktisk noe positivt i at jeg fikk oppleve det, så vakkert og stygt som det var. Jeg synes det er vakkert at jeg har klart å snu dette til et nytt kapittel, forteller 27-åringen, ifølge Elle.

Kjærlighetsballaden skal Gomez ha skrevet for over et år siden. Disney-stjernen legger ikke skjul på at hun var på et helt annet sted da hun skrev sangen, enn det hun er i dag. 27-åringen innrømmer også at hun ikke kunne ha sluppet sangen rett etter at hun hadde skrevet den ferdig, ettersom det tok lang tid for henne å komme seg gjennom det.

LES OGSÅ: Slettet bilde av eksen etter kjeft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer