Selena Gomez:

Bryter tausheten om låt-hysteriet

- Det er faktisk noe positivt i at jeg fikk oppleve det, så vakkert og stygt som det var.

ÆRLIG: Nå forteller Disney-stjernen Selena Gomez om inspirasjonen bak den mye omtalte kjærlighetsballaden «Lose You to Love Me». Selv om Gomez ikke nevner noen navn er det flere amerikanske medier som påpeker at det er forholdet til Justin hun refererer til. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Nå forteller Disney-stjernen Selena Gomez om inspirasjonen bak den mye omtalte kjærlighetsballaden «Lose You to Love Me». Selv om Gomez ikke nevner noen navn er det flere amerikanske medier som påpeker at det er forholdet til Justin hun refererer til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden Disney-stjernen Selena Gomez (27) slapp sin nye kjærlighetsballade med tittelen «Lose You to Love Me», har det oppstått hysteri blant fansen som er skråsikre på at sangen handler om stjernens ekskjæreste, Justin Bieber (25).

Det er kanskje ikke så rart ettersom Gomez synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden».

Selv om det fortsatt gjenstår å se hvem som inspirerte henne da hun skrev den nye låten, er det mye som tyder på at den handler om av-og-på-forholdet til eksen Justin.

Deler åpenhjertig

Gomez har hittil holdt kortene tett til brystet når det gjelder å uttale seg om inspirasjonen bak den mye omtalte låten.

Men da hun gjestet Ryan Seacrest (44) sin podkast «On Air with Ryan Seacrest», benytter hun anledningen til å lette på sløret. Det skriver blant annet motemagasinet Elle.

I podkasten benytter Seacrest anledningen til å ta opp et spesielt avsnitt i Gomez sin sangtekst:

« You turned med down, and now it's showing/ In two months you replaced us/ Like it was easy», som oversatt til norsk blir: «Du avviste meg, og nå synes det/På to måneder erstattet du oss/ Som om det var lett.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer