Silje Nordnes:

Bryter tausheten om kjærlighetslivet

- Jeg er ikke forelsket.

GIR OPPDATERING: Det er lenge siden artist Fay Wildhagen (27) og «Maskorama»-programleder Silje Nordnes (36) har blitt sett sammen i offentligheten . Nå letter sistnevnte på sløret om kjærlighetslivet sitt. Foto: Fredrik Hagen / NTB
GIR OPPDATERING: Det er lenge siden artist Fay Wildhagen (27) og «Maskorama»-programleder Silje Nordnes (36) har blitt sett sammen i offentligheten . Nå letter sistnevnte på sløret om kjærlighetslivet sitt. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Det var nok mange som fikk bakoversveis da den nye NRK-satsingen «Maskorama» kom på banen i fjor høst. Programmet, som har versjoner i flere ulike land, tok nordmenn med storm, og var på «alles» lepper.

Med programleder Silje Nordnes (36) i spissen har nordmenn klødd seg i hodet og nesten revet av hårtuster, i forvirring om hvilke kjendiser som gjemte seg bak maskene. Nordnes derimot ledet sendingene uten maske.

36-åringen har lang erfaring etter mange år i det mye omtalte rampelyset. Det skapte derfor overskrifter i samtlige norske medier da det i mars i 2019 ble kjent at Nordnes hadde funnet lykken med den norske musikeren og «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis»-aktuelle Fay Wildhagen (27).

«MASKORAMA»: Det er ikke bare i Norge «Maskorama» er populært. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ikke forelsket

Programlederen avslørte at hun hadde fått seg kjæreste like før jul 2018, men det skulle altså gå flere måneder før det ble bekreftet hvem som hadde kapret hjertet hennes.

Duoen viste seg sammen for første gang under P3Gull i 2019, og har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier. Det siste året har vi imidlertid ikke sett snurten av paret sammen i offentligheten.

I lørdagens episode av «Lørdagsrådet» var imidlertid Nordnes gjest, og tradisjonen tro blir man stilt spørsmål om sivilstatusen sin.

Da valgte programlederen og radioprofilen å lette på sløret om sitt eget kjærlighetsliv.

- Jeg er 36 år og har vært i mange forhold, så det har jeg erfaring med. Det har vel vært tre seriøse forhold. Da snakker vi planlegging av bryllup, som ikke ble noe av, totalrenovering av leilighet, samboerskap og hele den pakken der. Det har også vært en del brudd, så jeg er også god på det, sier Nordnes i «Lørdagsrådet».

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Kjærlighetssorg er jeg også veldig god på. Akkurat nå, hvis dere lurer på hvor rådene kommer fra, kommer det fra en balansert plass; ikke forelsket og ikke hevngjerrig eller bitter. Helt på det jevne - objektiv, fortsetter hun.

Nordnes går imidlertid ikke inn på om hun sikter til forholdet med Fay Wildhagen eller ikke.

Se og Hør har vært i kontakt med Silje Nordnes, og spurt hva hun legger i at hun ikke er forelsket. Nordnes opplyser at hun ikke kommenterer sitt eget kjærlighetsliv. Se og Hør har også vært i kontakt med Fay Wildhagens manager, Mona Olsen, som opplyser at Wildhagen ikke har noen kommentar til saken.

Spalteplass

Det var på direkten i «P3morgen» for to år siden at Nordnes først bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste.

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sendingen den gang.

Forholdet deres har fått mye spalteplass i pressen, og begge har snakket varmt om hverandre ved flere anledninger.

- Vi har det veldig bra og veldig morsomt. Vi tuller veldig mye, og jeg får ha show. Hun er veldig snill, trygg og varm, og gjør meg veldig rolig. Det kan være skummelt å være så eksponert, men jeg opplever en enorm støtte i å ha en som forstår hvordan det er. Vi er bestevenner og har det artig, fortalte Wildhagen i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13 i fjor.

Kollega røpet kjærestens identitet

Som nevnt var Nordnes lenge hemmelighetsfull rundt hvem hennes utkårede var, og det kan trygt sies at annonseringen kom overraskende på Nordnes. Det var nemlig under et besøk hos Anne Lindmo (50) at Markus Neby (29) avslørte at det var Wildhagen som var Nordnes' kjæreste.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sa Neby i tv-programmet.

Det sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme. Det gjorde for øvrig heller ikke Wildhagen. Det kunne hun avsløre i etterkant, og fortalte at hun fikk en «heads up» på SMS.

INGEN ANELSE: Fay Wildhagen har tidligere fortalt at hun ikke hadde noen anelse om at Markus Neby kom til å avsløre at det var hun som var Silje Nordnes kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB
INGEN ANELSE: Fay Wildhagen har tidligere fortalt at hun ikke hadde noen anelse om at Markus Neby kom til å avsløre at det var hun som var Silje Nordnes kjæreste. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står frem», for det synes jeg er så flaut og teit. Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», sa Wildhagen i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13.

ENDELIG: Snart er ventetiden over, for «Hjem til jul 2» har premiere 18. desember. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer