Amalie Snøløs:

Bryter tausheten om kjæresten

Tv-profilen avslører at hun fant kjærligheten på jobb.

FORELSKET: Amalie Snøløs letter for første gang på sløret om sin utkårede Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORELSKET: Amalie Snøløs letter for første gang på sløret om sin utkårede Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amalie Snøløs (24) har siden hun ble kjent gjennom «Farmen» i 2017 gjort karriere i rampelyset. I tillegg til å ha deltatt i «Skal vi danse», har hun også vært e-sport-programleder, samt kastet seg inn i klesbransjen.

I sommer kunne hun også bekrefte at hun hadde fått kjæreste, men identiteten hans har hun holdt skjult frem til nå.

På Instagram delte hun nemlig et bilde av sin utkårede, Ole Emil Frikstad Urstad, i idylliske omgivelser på Odda i Hardanger.

IDYLLISK: Amalie Snøløs ga sine 230 000 følgere et glimt av sin kjære. Gjengitt med tillatelse. Foto: Privat
IDYLLISK: Amalie Snøløs ga sine 230 000 følgere et glimt av sin kjære. Gjengitt med tillatelse. Foto: Privat Vis mer

Måtte avklare forholdet

Når Se og Hør slår på tråden letter hun på sløret rundt hvordan de to møttes.

- Vi møttes gjennom jobb, noe som er litt klisjé. Vi begge jobber og er eiere i klesmerket Chosen, forteller hun.

Snøløs forklarer at de to lett fant tonen, og at de måtte avklare hva slags relasjon de hadde relativt kjapt ettersom de er i samme selskap.

- Vi måtte ganske enkelt ta stilling til hva vi var, og vi ble enige om å ta det videre. Det er veldig fint. Vi har vært sammen en stund, sier hun uten å røpe når de to først ble et par.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs hadde fått jobb som programleder, og ble utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

Snøløs forklarer også årsaken til at hun valgte å være hemmelighetsfull rundt hvem hun hadde falt for.

- Han er ikke en offentlig person, og jeg ønsket at han skulle få tid til å tenke over hva det innebærer at forholdet blir kjent. Det har han forstått. Det var ikke planlagt å røpe noe, men det var et fint bilde som jeg ønsket å poste. Jeg visste det ville bli spørsmål om hvem han er, så da var det like greit å fortelle det, forteller hun.

Avstandsforhold

24-åringen er glad for at de to har fått god til å bli kjent med hverandre uten oppmerksomhet fra offentligheten, og oppfordrer andre par til å gjøre det samme.

- Uansett om man er kjent eller ikke, er det nok lurt å holde ting litt for seg selv, slik at man får muligheten til å tenke og kjenne på det uten at andre skal mene noe.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Å jobbe sammen med kjæresten er ikke noe problem, og tv-profilen forteller at de to har forskjellige ansvarsområder, hun markedsføring og han innenfor IT. Nylig var de også med på å åpne egen butikk på Kvadraturen i Sandnes, noe de synes var veldig stas.

På grunn av coronapandemien har Snøløs valgt å flytte fra Oslo og hjem til mora i Birkeland i Aust-Agder. Her har hun også kortere vei til kjæresten, som bor i Kristiansand.

Frem til nå har de hatt et avstandsforhold.

- Vi løser det med å møtes så ofte vi kan. Det har gått veldig fint, og nå er han bare 30 min unna. Vi har masse tid til å møtes, og vi snakker sammen hele tiden i forbindelse med jobb, forklarer hun.

DANSEFEBER: Amalie Snøløs deltok i «Skal vi danse» i 2018, og havnet på en syvende plass. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DANSEFEBER: Amalie Snøløs deltok i «Skal vi danse» i 2018, og havnet på en syvende plass. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Samme tro

Snøløs har vært åpen om å være kristen, og har tidligere fortalt til Dagbladet at hun har vært redd for at folk skal være negative til troen hennes. Også kjæresten hennes er kristen, forteller hun.

- Jeg tenker at uavhengig av religion, så er det fint å dele samme verdier. Det er mange som sier at motsetninger tiltrekker, men jeg tror likheter gjør at man holder lenger sammen, sier hun.

Hvor lenge hun blir hjemme på Sørlandet er hun usikker på, men hun er glad hun kom seg ut av hovedstaden før den stengte ned igjen. 24-åringen tenker imidlertid mye på de eldre under pandemien.

UNGDOMSOPPRØR: I «Hver gang vi møtes» fortalte Sol Heilo om oppveksten i et kristent hjem, og behovet for å gjøre opprør. Video: TV 2 Vis mer

- Det er trist å se disse gamle menneskene, som kanskje har vært gjennom en verdenskrig, skal være ensomme. Vi unge som kan teknologi og ofte har større nettverk har lettere for å være sosiale nå, enn dem som kanskje ikke vet hvordan man bruker en PC engang. Mine tanker går til dem, og jeg synes vi unge må være flinkere til å ta et tak, og ikke klage over at vi ikke kan gå på fest, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer