Kendall Jenner:

Bryter tausheten om hemmelig flørt

- Jeg har en som er veldig snill mot meg.

PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjeldent intervju, og kommenterer ryktene rundt sitt privatliv. Foto: Splash News
PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjeldent intervju, og kommenterer ryktene rundt sitt privatliv. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Supermodell og «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kendall Jenner (22) kan trygt sies å være den mest private i den berømte søskenflokken.

Mens søstrene til stadighet deler det aller meste fra sitt liv, holder Kendall kortene tett til brystet, spesielt når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

Det har nemlig i flere måneder blitt spekulert på om supermodellen dater NBA-spilleren Blake Griffin (28), uten at noen av dem har bekreftet noe.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANSERYKTER: Det har lenge blitt spekulert på om Kendall dater basketballspilleren Blake Griffin. Foto: Splash News
ROMANSERYKTER: Det har lenge blitt spekulert på om Kendall dater basketballspilleren Blake Griffin. Foto: Splash News Vis mer

I et intervju med Vogue kan Kendall nå fortelle at hun trives på det private plan, og at hun er lykkelig om dagen - uten at hun ønsker å bekrefte noe.

- Han er veldig snill. Jeg har en som er veldig snill mot meg, forteller skjønnheten i intervjuet, melder People.

22-åringen svarer også på ryktene om hun er biseksuell i intervjuet, og forteller at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser frem kjærestene sine med en gang, forteller hun, og legger til at hun ikke er biseksuell av den grunn.

- Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri gått dit før.

Flere romanser

Selv om Kendall aldri har stått offentlig frem med en kjæreste, vil ikke det si at det er stille på kjærlighetsfronten.

I fjor ble hun koblet med artist A$AP Rocky (29), etter at de over en lengre periode var å se sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

FLØRT: Kendall og A$AP Rocky ble koblet sammen i fjor. Foto: Splash News
FLØRT: Kendall og A$AP Rocky ble koblet sammen i fjor. Foto: Splash News Vis mer

- Kendall holder mulighetene åpne. Hun dater fremdeles A$AP Rocky, men hun og Blake henger og hun ser potensialet der, forklarte en kilde til People den gangen.

Allerede i februar begynte flere å spekulere i om vennskapet mellom Jenner og A$AP Rocky hadde utviklet seg til noe mer.

Da de begge deltok på et arrangement i New York, var det nemlig flere øyenvitner som så de ferske turtelduene i het flørt.

- Vanskelig å binde seg

Tidligere har den smellvakre modellen også vært koblet til basketspilleren Jordan Clarkson (25) og One Directions-kjekkasen Harry Styles (23).

Saken fortsetter under bildet.

PÅ FERIETUR: Da Kendall og Harry ble avbildet på en luksusyacht i fjor, begynte ryktene raskt å svirre rundt de to. Foto: Splash News
PÅ FERIETUR: Da Kendall og Harry ble avbildet på en luksusyacht i fjor, begynte ryktene raskt å svirre rundt de to. Foto: Splash News Vis mer

Sistnevnte duo ble avbildet under en yacht-ferie i januar i fjor, men romansen skal ha tatt slutt kort tid etter.

- Hun liker Harry veldig godt, men han er som enhver ung rockestjerne, og synes det er vanskelig å binde seg, sa en kilde til People.com i april.

Graviditetsrykter

Da det i desember svirret som mest rundt Kardashian-søstrenes mange graviditeter, slapp ikke Kendall unna.

Fansen mente nemlig at modellen så gravid ut på et bilde hun delte på sin Instagram-profil.

loner life 👽

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Kendall var raskt ute med å avkrefte ryktene, og svarte på humoristisk vis i en melding på Twitter:

- Jeg liker bare bagels, ok!

LES ​OGSÅ: Derfor valgte Kim å få en jente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer