Adele og Rich Paul:

Bryter tausheten om frieriryktene

Artisten letter på sløret om forholdet.

FERIEFLØRT: Adele og Rich Paul har vært i et forhold i rundt ett år. Dermed har også ryktene begynt å svirre. Foto: Shutterstock / NTB
FERIEFLØRT: Adele og Rich Paul har vært i et forhold i rundt ett år. Dermed har også ryktene begynt å svirre. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Supertstjernen Adele (34) har i flere år allerede fått mye oppmerksomhet for kjærlighetslivet. Spesielt etter bruddet med eksmannen Simon Konecki (48) våren 2019. Eksparet fullførte skilsmissen i 2021, og sammen har de sønnen Angelo (9)

I tiden etter bruddet har artisten gått inn i et forhold med sportsagenten Rich Paul (40), som hun nå også har blitt samboer med.

34-åringen verner godt om privatlivet, og er ikke kjent for å være den som snakker mest om forholdene sine til pressen. Nå letter hun imidlertid på sløret om alt fra frierirykter til forholdet med agenten.

Sangeren Adele holdt sin første konsert i hjemlandet på fem år. Superstjernen hylles da hun avverget de som kunne vært en farlig situasjon blant noen av publikummerne. Video: Twitter/@Kieran_sw Vis mer

- Besatt av ham

Det gjør hun i et nytt intervju med Elle, hvor det blant annet kommer frem at 34-åringen er «mer enn forelsket» i kjæresten.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten. Jeg er besatt av ham, sier hun ærlig.

Paret var venner i lang tid før romantikken blomstret. Forholdet ble bekreftet da de viste seg på en basketballkamp sammen. I dag eier paret en luksusvilla sammen i Beverly Hills.

Rich Paul har tre barn fra tidligere forhold, inkludert ei datter som går på college.

I intervjuet forteller 34-åringen at kjæresten gjør at hun føler seg trygg, og at han oppmuntrer henne til å leve mer fritt. Da paret nylig ville på ferie, var det agenten som overtalte henne til å ta drømmeturen til Italia - slik hun alltid har ønsket.

SØNDERKNUST: Adele deler tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer

Svarer på forlovelsesrykter

Den siste tiden har det florert rykter om at paret har forlovet seg i hemmelighet, blant annet fordi artisten har blitt observert med en gigantisk diamantring på den fingeren.

FORLOVET?: Ryktebørsen vil ha det til at Adele og Rich Paul skal gifte seg. Foto: Niklas Halle'n / AFP / NTB
FORLOVET?: Ryktebørsen vil ha det til at Adele og Rich Paul skal gifte seg. Foto: Niklas Halle'n / AFP / NTB Vis mer

I intervjuet er hun ærlig om at hun både ønsker seg flere barn og at hun vil gifte seg igjen, men på spørsmål om hun er forlovet, er hun litt mer vag.

- Vel! Vel. Vel, jeg er ikke gift. Jeg er ikke gift, gjentar hun flere ganger, før hun igjen svarer på spørsmålet:

- Jeg er ikke gift! Jeg er bare forelsket. Jeg er så glad jeg kunne vært. Jeg kunne like gjerne vært gift, sier hun videre.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Senere i samtalen avkrefter hun imidlertid ryktene.

- Jeg er ikke forlovet. Jeg bare elsker dyre smykker.

LES OGSÅ: - De var alle forferdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer