Jan Thomas og Harlem:

Bryter tausheten om forlovelses­ryktene

- Jeg skjønner godt at folk spør.

RINGER EN BJELLE: Jan Thomas og Harlem har endelig fortalt til verden at de er et par, til stor entusiasme hos folket. Men har de tatt forholdet enda et steg lenger? Ringene på guttas fingre tilsier det. Foto: Janne Rugland
RINGER EN BJELLE: Jan Thomas og Harlem har endelig fortalt til verden at de er et par, til stor entusiasme hos folket. Men har de tatt forholdet enda et steg lenger? Ringene på guttas fingre tilsier det. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert

Like før påske kunne endelig kjendisstylist Jan Thomas (53) slippe katta ut av sekken. I seks måneder hadde han og Harlem Alexander (32), som møttes under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», hatt et hemmelig forhold, men nå kunne de endelig fortelle sannheten: Det var de to.

Etter at forholdet ble bekreftet i dagspressen, på Instagram og i flere magasiner, har paret utelukkende fått hyggelige tilbakemeldinger og lykkønskninger fra fansen. Til Se og Hør kan paret fortelle at de nyter tiden sammen, og at de aldri kjeder seg i hverandres selskap.

- Vi har klart seks måneder med karantene allerede, og er nå i corona-karantene. Overlever vi dette, blir det nok oss for alltid, flirer kjendisstylisten.

Men - er det slik at de allerede har dedikert seg til hverandre livet ut? Skal man tro spekulasjoner i sosiale medier, kan det virke sånn. De ivrigste blant fansen har nemlig merket seg at duoen har på seg matchende ringer, på fingrene der forlovelsesringer vanligvis plasseres. Har en av dem virkelig gått ned på kne etter seks måneder?

FLØRTER: I episode 6 av «Jan Thomas pusser opp» hjelper Finn Schjøll til med blomstrer i Jan Thomas sitt nye hus. Og det blir ganske hett over kjøkkenbenken. Vis mer

- Gjensidig kjærlighet

- Dette må jeg oppklare, for jeg skjønner godt at folk spør, sier kjendisstylisten, og fortsetter:

- Jeg har i mange år hatt et smykke med to ringer på, en i hvitt gull og en i vanlig gull. Dette har jeg båret rundt halsen, og jeg har likt det veldig godt. Mange har tidligere spurt meg om hva det betyr, men jeg har bare svart at jeg synes det er fint, sier 53-åringen.

Smykket skulle derimot raskt få et nytt bruksområde da han og Harlem ble sammen.

AVSLØRT: Harlem Alexander har brukt denne ringen lenge - helt siden lille julaften, faktisk. Nå kan kjæresten avsløre hvorfor. Foto: Janne Rugland
AVSLØRT: Harlem Alexander har brukt denne ringen lenge - helt siden lille julaften, faktisk. Nå kan kjæresten avsløre hvorfor. Foto: Janne Rugland Vis mer

- Jeg bestemte meg for å gi ringen til Harlem på lille julaften. Jeg skjønte at det var nødvendig, for å symbolisere den gjensidige kjærligheten og respekten vi har for hverandre. Det viser at vi er eksklusive og at det bare er oss to, sier han.

BRYTER SAMMEN: Da Jan Thomas måtte sende hjem noen i «Jan Thomas søker drømmeprinsen» ble det tårevått. Vis mer

- Men det var ikke et frieri?

- Hvis noen av oss bestemmer oss for å fri, skal jeg love at det blir tydelig og klart. Det kan godt hende en av oss går ned på kne i fremtiden, men da skal det ligge mer i det enn at jeg deler opp et gammelt smykke. Ikke at det ikke betydde noe, men nei - vi er ikke forlovet, flirer stylisten.

KJÆRLIGHET: - Vi har ikke forlovet oss. Hvis noen av oss bestemmer seg for å fri, skal jeg love at det blir klart og tydelig. Foto: Janne Rugland
KJÆRLIGHET: - Vi har ikke forlovet oss. Hvis noen av oss bestemmer seg for å fri, skal jeg love at det blir klart og tydelig. Foto: Janne Rugland Vis mer

De to ringene er ikke det eneste smykket i denne historien. Harlem har nemlig en tommelring, som han har gitt til kjæresten. Denne bruker han hver dag, vel å merke på en annen finger. I tillegg kjøpte kjendisstylisten et kjede til sin kommende kjæreste i Sør-Afrika.

Smykkene blir godt brukt, selv i perioden verdenen er inne i nå.

- Jeg får så gode assosiasjoner av se å disse ringene, så de er og forblir på. Det kan godt hende de byttes ut i fremtiden med noe annet, og. For overlever vi denne perioden, kan man like så greit bare gifte seg med en eneste gang. Det føles veldig naturlig at det er oss to, sier han.

Selv om både sosial- og arbeidslivet nå har fått seg en voldsom knekk på grunn av virussituasjonen, opplever de to turtelduene å få gode tilbakemeldinger på forholdet sitt. Stylisten forteller at det var flere som stoppet dem da de var på tur her om dagen.

- En kar ble så ivrig at han dultet bort i meg - noe man for øvrig ikke skal gjøre i disse tider - og sa at han elsket programmet og var fornøyd med resultatet, ler stylisten.

EPISODE 5: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» blir vi vitne til at Ari Behn, like før sin bortgang, overrasket Jan Thomas med en helt spesiell gave. Vis mer

Snakket ut

At det skulle bli Jan Thomas og Harlem som endte opp sammen, var overhodet ikke gitt - til tross for den gode kjemien. 32-åringen fra Halden slet nemlig med å åpne seg for kjendisstylisten, og forklarte nylig i et intervju med Se og Hør hvorfor.

- Jeg ble plutselig veldig kamerasky, og det visste jeg ikke at jeg var. Jeg syntes det var veldig ubehagelig foran kamera, i hvert fall da vi skulle snakke om følelser og jeg skulle åpne meg og være sårbar, sa Harlem.

- Det var noe jeg syntes ble en veldig rar setting. Jeg er egentlig veldig privat, fortsatte han.

Harlem beskrev opplevelsen som følelsesmessig veldig tung, og slitsom. Samtidig har han lært enormt mye om seg selv, om blant annet det å åpne seg.

SAMMEN: Harlem og Jan Thomas sammen i Norge. Paret tilbringer mye tid sammen om dagen, og nyter hverandres selskap. Foto: Daniel Sandland
SAMMEN: Harlem og Jan Thomas sammen i Norge. Paret tilbringer mye tid sammen om dagen, og nyter hverandres selskap. Foto: Daniel Sandland Vis mer

- Det var veldig vanskelig der nede, for han datet jo flere andre menn også - ikke bare meg. På enkelte tidspunkt var det lettest å trekke seg tilbake inn i skallet igjen, hvor alt føltes litt tryggere.

På spørsmål om det er nettopp drømmeprinsen som satt ved siden av ham, svarte Jan Thomas følgende:

KJEMPEVANSKELIG: Det er duket for siste episode av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og nå har Jan Thomas endelig bestemt seg for hvem han vil satse på. Vis mer

- Det er jo et veldig tabloid spørsmål. Hvis man skal ta utgangspunkt i «Jan Thomas søker drømmeprinsen», så sitter han jo her. Da har jeg lykkes, men hva er drømmeprinsen, sa 53-åringen.

- Harlem og jeg har vært sammen så å si hver eneste dag siden vi kom hjem fra Sør-Afrika. Ikke engang i min villeste fantasi hadde jeg sett for meg at dette skulle bli utfallet, men det var jo naturligvis det jeg gikk og drømte om at skulle skje, fortalte den nyforelskede stylisten.

LES OGSÅ: - En grei syretest for forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer