Zac Efron og Sarah Bro:

Bryter tausheten om forholdet

Hollywood-stjernens danske ekskjæreste letter på sløret om forholdet for første gang.

DANSK EKS: Hollywood-stjernen Zac Efron var tidligere i et forhold med den danske olympiske svømmeren Sarah Bro. Foto: NTB
DANSK EKS: Hollywood-stjernen Zac Efron var tidligere i et forhold med den danske olympiske svømmeren Sarah Bro. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 skrev flere amerikanske medier at skuespillerkjekkasen Zac Efron (33) hadde funnet lykken med den danske olympiske svømmeren Sarah Bro (25). Et snaut år senere meldte US Weekly at forholdet var over.

Verken Efron eller Bro har uttalt seg om forholdet før nå.

For aller første gang letter sistnevnte på sløret om forholdet til filmstjernen, som fant sted for et halvannet år siden. Et forhold, som ifølge henne, kulminerte i både kjærlighetssorg og dype arr.

Bro gjestet onsdag den danske podkasten «Hjerteflimmer for voksne», og det var der hun lettet på sløret om forholdet, som hun blant annet hevder var «traumatisk».

Ifølge danske Se og Hør skal svømmeren og Efron ha møttes på stranden for å grille, og etter dette skal kjærligheten de to imellom bare ha vokst seg større og større.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Manipulert og hjernevasket

Bro nevner aldri navnet til ekskjæresten i podkasten, men flere medier er altså skråsikre på at det er Zac Efron det er snakk om.

- Jeg var sammen med en filmstjerne i USA, noe jeg aldri har snakket om til mediene tidligere fordi jeg ikke har sett noen grunn til det. Men når vi sitter her i denne settingen, synes jeg det er vanskelig å snakke om kjærlighet uten å snakke om den ene tingen, som fikk meg til å tro at jeg aldri skulle få meg en kjæreste igjen, forklarer hun i podkasten.

25-åringen hevder at på den tiden hun datet «High School Musical»-stjernen opplevde hun å miste seg selv mer og mer, helt til hun ikke gjenkjente seg selv lenger.

- Det gikk så langt at jeg knapt visste hva som var rett og hva som var galt. Jeg hadde blitt manipulert og til og med nesten hjernevasket. Men fordi jeg var ung, forvirret og forelsket, valgte jeg å snu det andre kinnet til, påstår hun videre.

Zac Efron har hittil ikke uttalt seg om ekskjærestens påstander.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Mur rundt hjertet

Bro deler videre i podkasten at bare et enkelt kompliment fra ekskjæresten kunne påvirke henne i lang tid.

- Kjæresten min kunne fortelle meg at jeg var irriterende fordi jeg alltid var så glad, og så begynte jeg å tro på det. Og hvis han da sa til meg en dag at jeg så fin ut, kunne jeg leve på det i flere uker. Det var helt ekstatisk, hevder hun videre.

Den danske svømmeren påstår også at hun under det årslange forholdet til Hollywood-kjekkasen ofte hadde vondt i magen, og at hun er redd for å oppleve det igjen.

Dette resulterte i at hun bygde opp det hun beskriver som en mur rundt hjertet sitt - for å beskytte seg selv.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

Stråler

Selv om 25-åringen mener hun har vært uheldig med sitt forrige forhold, ser hun ut til å være i godt humør den dag i dag. For en uke siden delte hun et bilde på Instagram hvor hun skrev følgende:

«Mitt søndagshumør fordi jeg bare er virkelig glad for tiden».

Følgerne bet seg raskt merke i det lure smilet og flere påpekte at hun så «nyforelsket» ut.

Dette bekrefter hun imidlertid selv i den ovennevnte podkasten, og beskriver sin nye flamme som ærlig, lojal og jordnær.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren røper forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer