Gaute Grøtta Grav:

Bryter tausheten om forholdet

- Jeg har jo kjæreste.

HEMMELIGHETSFULLE: I fjor skrev Se og Hør om en angivelig romanse mellom Gaute Grøtta Grav og tidligere «Robinson»-deltaker Cathrine Montero Moen. Selv har duoen holdt kortene tett til brystet - frem til nå. Foto: Espen Solli, TV 2 / Sølve Hindhamar, Se og Hør
HEMMELIGHETSFULLE: I fjor skrev Se og Hør om en angivelig romanse mellom Gaute Grøtta Grav og tidligere «Robinson»-deltaker Cathrine Montero Moen. Selv har duoen holdt kortene tett til brystet - frem til nå. Foto: Espen Solli, TV 2 / Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer
Publisert

I juli i fjor kom Se og Hør med nyheten om at det var brudd mellom «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (39) og kona gjennom seks år, Silje Hvarnes (38).

Kort tid etter skrev Se og Hør at 39-åringen angivelig hadde funnet tonen med den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (28).

Siden den gang har flere norske medier omtalt romansen, men verken Gaute eller Cathrine har kommentert offentlig at de begge er i et forhold - før nå.

Saken fortsetter under:

- Har kjæreste

I den siste utgaven av «Lørdagsrådet» er «Farmen»-programlederen blant rådgiverne i panelet. Der bekrefter 39-åringen omsider spekulasjonene om at han har funnet lykken på ny.

- Jeg har jo kjæreste. Jeg er veldig glad for det, forteller Gaute i programmet.

Og kort tid etter at «Farmen»-programlederen kom med ovennevnte utspill, snakker Cathrine åpenhjertig om sitt forhold i sin egen podkast «Bjuda På».

Montero Moen tar blant annet for seg samboerskapet med partneren og hennes ønsker for fremtiden. Den tidligere realityprofilen ser nemlig for seg en familieforøkelse, og sier at hun ønsker barn med «han jeg er sammen med nå».

- (...) Jeg skal få masse barn med han jeg er sammen med nå. Forhåpentligvis ikke en haug av barn, men et par (...), sier hun i podkasten.

Og drømmen om å få barn er ikke det eneste hun utbroderer i podkasten. Cathrine er videre uvanlig meddelsom når hun prater om eksempelvis det å være medlem av «The mile-high club».

På tur til Miami

Under «Lørdagsrådet» forklarte Gaute at nå som «Farmen»-innspillingen er over, så har han bedre tid til å bedrive andre aktiviteter - som eksempelvis å reise.

- Nå er jeg litt i avslappingsmodus. Jeg var i Miami forrige uke i tre netter og så hjem igjen. Det var ikke så lenge, men herlighet så deilig å få litt varme. Se på rike mennesker og spise dyr mat, forteller han.

I sin egen podkast forteller Montero Moen at også hun kom hjem fra en tredagerstur i Miami for kort tid siden. Oppholdet er i tillegg dokumentert via hennes egen Instagram-konto.

Saken fortsetter under:

Foto: Faksimile
Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg har vært på tur, en liten spontantur til Miami. Jeg kommer rett fra stranda egentlig, og er litt jetlagged og tung i hodet. Tre dager på stranda hvor man ligger rett ut som en sjøstjerne. (...) Du rekker å lande, snu i døra og dra igjen, sier hun.

Foto: Faksimile
Foto: Faksimile Vis mer

Det har ikke lykkes Se og Hør å få ytterligere kommentarer fra Grøtta Grav og Montero Moen.

Delte kyssebilde

Til tross for at Cathrine og Gaute har vært sparsommelige rundt uttalelser om forholdet, har de vist sine følelser for hverandre i sosiale medier. Det skjedde blant annet i august i fjor - i form av et kyssebilde på Instagram fra Gautes hjemsted.

«Isfjorden leverer på alle måter», skrev hun i teksten til bildet. Gaute kommenterte selv innlegget - som senere er blitt fjernet - med et stort hjerte.

OMVISNING: Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med på en omvisning på den nye «Farmen»-gården i Finnskogen. Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Halvt chilenske Cathrine ble først kjent for norske TV-seere i 2011, da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

TV-profil

Mange fikk øynene opp for henne den gang - blant dem var Side 2s lesere, som kåret henne til «Norges mest sexy reality-babe».

Gaute har på sin side ledet TV 2s flaggskip «Farmen» gjennom en rekke sesonger. Cathrine skal ha stiftet bekjentskap med Grøtta Grav under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der hun jobbet som koordinator for produksjonsselskapet Strix.

Gaute og ekskona Silje Hvarnes ble også kjent gjennom «Farmen», som Silje vant i 2008.

Paret fikk to barn og giftet seg i 2011, før bruddet altså ble kjent i fjor.

LES OGSÅ: Trekker seg fra TV-program i protest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer