Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Bryter tausheten om forholdet til Miley

Snakket ut om romansen i åpent brev.

SNAKKER UT: Kaitlynn Carter snakker ut om forholdet med Miley Cyrus, nesten to måneder etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Kaitlynn Carter snakker ut om forholdet med Miley Cyrus, nesten to måneder etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omtrent samtidig som det sjokkerende bruddet mellom Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) fant sted i august, ble førstnevnte observert mens hun klinte til med «The Hills»-stjernen Kaitlynn Carter (31) i Italia.

Mileys påfølgende romanse med Kaitlynn varte i en drøy måned, og flere medier meldte på et tidspunkt at de hadde flyttet sammen. I midten av september kom derimot kontrabeskjeden - jentene hadde endt den romantiske relasjonen.

En kilde nær paret fortalte i etterkant at bakgrunnen for bruddet skal ha vært at Miley ikke ønsket et seriøst forhold.

- Hun og Kaitlynn har vært med hverandre hver eneste dag, og det var noe Miley ikke ville fortsette med. Hun vil heller fokusere på karrieren, sa kilden til People.

Selv bekreftet ingen av jentene forholdet da det pågikk. Nå har imidlertid Kaitlynn tatt bladet fra munnen. Det gjør hun i et åpent brev for Elle der hun går i dybden i det kortvarige forholdet til Miley.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Ble forelsket

31-åringen åpner sitt ni avsnitt lange innlegg brutalt ærlig:

- I juli dro jeg på ferie med en venninne, og plutselig var jeg forelsket i henne, skriver hun.

I teksten navngir ikke Kaitlynn denne kvinnen, men det er enkelt å skjønne at det er Miley det er snakk om. Dette fordi hun tar oss gjennom detaljerte tidspunkter som stemmer overens med romansen hun hadde med artisten.

Hun skriver blant annet om forholdet til mannen hun endte opp med å gifte seg med - Brody Jenner (36), før hun snakker ut om da «hun og en venninne reiste gjennom Europa sammen i et forsøk på å komme seg videre fra hvert sitt brudd».

Kaitlynn og Brody skilte lag etter et års ekteskap like før hun og Miley som nevnt dro til Italia - hvor de ble observert i en het omfavnelse.

- Min første og eneste romanse med en kvinne oppsto, skriver hun videre.

Takknemlig

Det er en svært ærlig og åpen Kaitlynn som innrømmer at hun er forvirret over hvordan hjernen hennes i all tid nærmest er blitt «programmert» til å tro at menn er det rette valget for henne.

Romansen med Miley beskriver hun som en åpenbaring og en selvoppdagelse, samtidig som at hun ikke legger skjul på at hun er takknemlig - til tross for at forholdet var kortvarig.

- Samtidig som det var kortvarig, vil jeg forbli evig takknemlig for mitt siste forhold fordi det åpnet øynene mine for denne uoppdagede siden av meg selv, skriver Kaitlynn.

Hun legger til at forholdet var langt mer enn en «sommerflørt» eller en «samme-kjønn-affære», slik flere medier har referert til parets forhold som.

Gått videre

Det kan virke som at dette er Kaitlynns måte å gå videre på, ved å nettopp sette et punktum for fortidens romanser.

Miley på sin side har kommentert bruddet med kryptiske meldinger på sin Instagram-konto.

Kort tid etter at flere medier meldte at jentene hadde valgt å gå hver til sitt, la hun ut følgende bilde med teksten «Farvel er aldri enkelt, men gtg (klar til å gå videre, journ.anm.)».

View this post on Instagram

Goodbyes are never easy... 🖤 but g2g

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Klar til å gå videre var hun så absolutt, da hun få uker senere, i starten av oktober, klinte til med den amerikanske artisten Cody Simpson (22).

Miley har i ettertid delt en rekke bilder og videoer av seg sammen med sin nye romanse.

LES OGSÅ: Kaster klærne med Victoria's Secret-modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer