Ida Lundgren:

Bryter tausheten om farens forlovede (24)

Hollywood-stjernen Dolph Lundgrens datter, Ida Lundgren, er like gammel som farens kommende kone, norske Emma Krokdal.

JEVNALDRENDE: Den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgrens datter Ida Lundgren er like gammel som farens kommende kone. Nå forteller Ida hva hun synes om farens forlovede. Foto: NTB Scanpix
JEVNALDRENDE: Den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgrens datter Ida Lundgren er like gammel som farens kommende kone. Nå forteller Ida hva hun synes om farens forlovede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken kom den hyggelige nyheten om at norske Emma Krokdal (24) har forlovet seg med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62).

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skrev Lundgren på Instagram, sammen med et bilde av 24-åringen som viser frem ringen.

De to turtelduene møttes for første gang på et treningssenter hvor Krokdal jobber i West Hollywood. Forholdet bekreftet Krokdal overfor Se og Hør i slutten av januar. Til tross for en aldersforskjell på 38 år, har paret uttalt at det ikke er noen hindring.

Lundgren har tidligere vært gift med Anette Qviberg (54), og sammen har de to døtre, Greta (18) og Ida Lundgren (24).

2014: Her er Dolph Lundgren avbildet sammen med døtrene sine Ida og Greta under en filmpremiere i Los Angeles for seks år siden. Foto: NTB Scanpix
2014: Her er Dolph Lundgren avbildet sammen med døtrene sine Ida og Greta under en filmpremiere i Los Angeles for seks år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er en voksen mann

Nå deler imidlertid sistnevnte datter sine tanker om farens nylige forlovelse. Ida, som hittil ikke har uttalt seg om farens kommende kone, forteller nå til Expressen at hun og Krokdal er venner.

- Vi respekterer hverandre og kommer godt overens, forteller hun til den svenske avisa.

Det faktum at farens forlovede er jevnaldrende med henne ønsker ikke 24-åringen å legge seg opp i.

- Han er en voksen mann og kan ta sine egne beslutninger i livet. Jeg liker ikke å blande meg inn i det der for mye. Jeg vil bare at han skal være lykkelig, forteller hun.

Ifølge Aftonbladet har Ida tilbrakt mye tid sammen med Krokdal og faren i Sverige de siste månedene grunnet coronaviruset.

Og det var nettopp i Sverige at frieriet fant sted. I et intervju med Aftonbladet tidligere denne uken avslørte Doplh Lundgren hvordan det hele gikk for seg.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ordnet frieri i hui og hast

Til den svenske avisa fortalte Hollywood-stjernen at han opprinnelig var hos en gullsmed for å finne en bursdagsgave til dattera Ida for noen uker siden. Der fikk han imidlertid øye på en ring, og kom på tanken om at han ville fri i Sverige til sin utkårede.

62-åringen innrømmet at frieriet var noe han ordnet i siste øyeblikk, og forklarte at det fant sted i en suite på et hotell i Sverige. For anledningen fikk han leid inn en fiolinist.

- Fiolinisten spilte litt for høyt, og da var det noen som filmet oss som var veldig nære. Så jeg måtte be dem om å gå inn i et annet rom i suiten mens jeg snakket med Emma og tok frem ringen, fortalte Lundgren, og la til at han var nervøs, noe som førte til at Krokdal ikke helt forsto hva han prøvde å formidle.

Se dette innlegget på Instagram

Pinch me❤️

Et innlegg delt av Emma Krokdal (@emmakrokdal)

Det hele endte heldigvis med at han fikk et «ja» fra Krokdal på spørsmålet om hun ville gifte seg med ham.

I intervjuet ble paret også spurt om de har rukket å tenke på bryllupsplaner. Da svarte paret at bryllupet blir i Stockholm.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Planer om barn er også noe de har diskutert og har et ønske om.

- Vi har pratet om det, og jeg vil absolutt ha et eller to barn. Han virker å være åpen for det, sa Krokdal, mens Lundgren la til at de tar det steg for steg.

Som nevnt hadde Se og Hør en prat med superstjernens norske forlovede tidligere i år. Da fortalte blant annet Krokdal om hvordan tilbakemeldingene på forholdet har vært.

REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat
REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat Vis mer

- Var litt bekymret

Til Se og Hør fortalte 24-åringen at tilbakemeldingene på forholdet hadde vært variert.

- Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, sa hun.

I intervjuet hadde Krokdal bare lovord å si om sin kommende ektemann, og beskrev ham som både «omtenksom, snill og behagelig å være sammen med».

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Det er ikke lett å finne noen man går så godt overens med, så jeg tror vi begge setter stor pris på å ha hverandre, uttalte hun.

Forholdet deres har blitt skrevet om i flere internasjonale medier, og 24-åringen la ikke skjul på at livet har endret seg en del etter at hun ble sammen med Hollywood-stjernen.

- Jeg vil si det har forandret seg i og med at Dolphs jobb er veldig uforutsigbar. Han må reise en del og er som regel borte en stund, mens jeg er vant til å være på en plass, fortalte hun, og la til:

- Men han er veldig omtenksom og ønsker å legge til rette for at ting skal funke mellom oss, så vi finner som regel en løsning.

LES OGSÅ: Derfor ville hun skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer