Coleen og Wayne Rooney:

Bryter tausheten om ekteskaps-dramaet

- Han har gjort dumme og egoistiske feil, sier Coleen Rooney.

HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB Scanpix
HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I starten av september ble det kjent at den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (32) hadde blitt arrestert etter å ha fyllekjørt, angivelig i selskap av 29-årige Laura Simpson.

De to skal ha festet sammen på en bar i Alderley Edge i Cheshire, der de skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer før de satte seg i bilen.

- Han spurte meg om brystene mine var ekte. Vi delte et kyss, en klem og hadde bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, sa Laura til Daily Mail den gang.

I kjølvannet av skandalen valgte Waynes gravide kone, Coleen Rooney (31), å ta av seg gifteringen. De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det er først nå Coleen har valgt å bryte tausheten om dramaet. Det gjør hun i et innlegg på Facebook.

Saken fortsetter under.

- Jeg er en sterk person

I Facebook-innlegget avslører 31-åringen at duoen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med.

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, skriver hun.

Hun legger også til at hun ikke har glemt hva som har skjedd, men at de har det så bra som de kan ha det på dette tidspunktet.

Flere ting i fortiden

Gravide Coleen skal ha vært i Spania på ferie sammen med sine tre sønner, Kai (7), Klay (4) og Kit (1,5), da ektemannen hadde en fuktig kveld ute sammen med Laura.

Da Coleen fikk vite om hendelsen, kort tid etter arrestasjonen, skal hun ha blitt rasende.

- Coleen har fått nok, og det er over, sa en kilde til Daily Mail den gang, og la til at dette var den siste dråpen for fotballkonen.

Saken fortsetter under bildet.

FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters
FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters Vis mer

En venn av Wayne forklarte til nettstedet at fotballspilleren har måttet legge seg flat for kona - gjentatte ganger.

- Han har måttet beklage seg til Coleen for flere ting i fortiden, men dette ser ut til å være det vanskeligste til nå. Hun er rasende, forklarte han.

Kort tid etter delte Coleen to bilder av sønnene på Instagram etter skandalen, hvor hun kom med en kryptisk melding.

- Uansett hvor jeg er, vil de alltid følge meg, og jeg håper det varer evig, skrev hun under bildene, som hun skal ha slettet i etterkant, ifølge Daily Mail.

Wayne Rooney filmes på stranden i forkant av ny sesong med Manchester United, i forbindelse med at det har kommet frem at han venter sitt tredje barn. Video licensed from Splash News Vis mer

- Verden ler av meg

Coleen skal for øvrig også ha tatt saken i egne hender, for å komme til bunns i arrestasjonen. Etter at hun fikk vite hvem ektemannen var ute med, skal hun ha ringt til Laura, og krevd at hun skulle fortelle sannheten.

- Verden ler av meg på grunn av deg, skal den gravide 31-åringen ha sagt, etter en intens telefonsamtale med Laura.

Laura Simpson har på sin side også forklart hva de snakket om på telefonen.

- Hun spurte meg hva som hadde skjedd. Og hun virket ulykkelig over det faktum at vi forlot nattklubben sammen i en taxi for å komme til bilen min, har Laura uttalt, ifølge Daily Mail.

Coleen skal, ifølge Laura, ha tatt til tårene og skreket til ektemannen om hvordan han kunne utsette henne for noe slikt.

- Hvordan kan du gjøre dette mot meg mens jeg er gravid? Hvordan kunne du være så dum?, ropte hun, ifølge Sunday Mirror.

LES OGSÅ: - Jeg er glad det går sakte, du fortjener ingen kule

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer