Coleen og Wayne Rooney:

Bryter tausheten om ekteskaps-dramaet

- Han har gjort dumme og egoistiske feil, sier Coleen Rooney.

HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB Scanpix
HAR IKKE GLEMT: Coleen Rooney åpner opp om ektemannen Wayne Ronneys skandale for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I starten av september ble det kjent at den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (32) hadde blitt arrestert etter å ha fyllekjørt, angivelig i selskap av 29-årige Laura Simpson.

De to skal ha festet sammen på en bar i Alderley Edge i Cheshire, der de skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer før de satte seg i bilen.

- Han spurte meg om brystene mine var ekte. Vi delte et kyss, en klem og hadde bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, sa Laura til Daily Mail den gang.

I kjølvannet av skandalen valgte Waynes gravide kone, Coleen Rooney (31), å ta av seg gifteringen. De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det er først nå Coleen har valgt å bryte tausheten om dramaet. Det gjør hun i et innlegg på Facebook.

Saken fortsetter under.

- Jeg er en sterk person

I Facebook-innlegget avslører 31-åringen at duoen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer