VEKKET OPPSIKT: Den svenske artisten Christina Lindberg giftet seg med mannen i sitt liv for tretten år siden. Han er også stebroren hennes. Foto: NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Den svenske artisten Christina Lindberg giftet seg med mannen i sitt liv for tretten år siden. Han er også stebroren hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Christina Lindberg:

Bryter tausheten om ekteskapet med stebroren

- Føltes aldri feil.

Publisert

I 2005 skapte den svenske sangeren Christina Lindberg (49) overskrifter da hun giftet seg med sitt livs store kjærlighet, Tommy Wigardt.

Paret, som forelsket seg i hverandre for femten år siden, har en historie som strekker seg mange år tilbake i tid.

De er nemlig stesøsken, noe som fikk enkelte til å heve øyenbrynene.

Det er nå tretten år siden paret giftet seg, og i forbindelse med at hun nå slipper albumet «Ge dig själv en chans», snakker hun ut om historien.

- Jeg synes at man blir definert som stesøsken om man har vokst opp sammen. Vi møttes første gang da jeg var 15 år, mens han var 24. Jeg syntes at han var så kul. Jeg sa ikke et ord på tre-fire dager, det var en forelskelse jeg ikke visste at jeg kunne føle. Han så ikke på meg på samme måte i det hele tatt, sier hun til Expressen.

Møttes igjen

Tjue år etter at de møttes første gang, møttes de igjen. Denne gangen var forelskelsen umiddelbar, ifølge Lindberg.

Begge hadde da nylig kommet ut av hvert sitt forhold.

- Søsteren min ringte og sa: «Jeg har noe morsomt å fortelle. Jeg har kontaktet Tommy. Han er her på kaffe nå, vil du komme over?» Da jeg kom inn døra, hørte jeg stemmen hans og jeg følte med en gang at det var noe spesielt, sier hun og legger til:

- Etter det var vi uatskillelige og det føltes aldri feil.

Den 49 år gamle artisten har også snakket med svenske Aftonbladetom det mye omtalte ekteskapet, der hun nok en gang påpeker at hun aldri har ansett Tommy Wigard som stebroren sin.

- Min stefar er Tommys pappa. Men Tommys pappa har aldri hatt kontakt med sønnen sin, sier hun til avisen.

Både Lindberg og Wigard hadde for øvrig barn på hver sin kant da de falt for hverandre på tidlig 2000-tallet. Hun tror at forholdet mellom hennes datter og ektemannens sønn er noe helt annet.

- De kunne nok aldri sett på hverandre på den måten. Jeg hadde virkelig ikke likt det om de hadde innledet et forhold, sier hun til Aftonbladet.

Slet med overspising

Den svenske sangstjernen slo gjennom som sanger på Lasse Stefanz album «De sista ljuva åren» i 1988. To år senere startet hun sitt eget danseband, Christina Lindbergs orkester. Bandet ble oppløst etter fem år.

I 2013 ga hun ut boken «De första ljuva åren - och de allt för tjocka låren», der hun skriver om sine erfaringer med spiseforstyrrelser.

I mange år slet hun med alvorlig overspising.

- Mat var den største gaven i familien vår. Pappaen min var veldig fattig og hadde ikke alltid mat på bordet, så da han ble voksen syntes han at vi skulle ha mye mat. Jeg snek meg opp og spiste når ingen hørte det. Jeg ble flink til å åpne kjøleskapsdøren lydløst, sa hun i et intervju med Sveriges Radio i 2015.

Dette fortsatte i tenårene, også etter at hun flyttet hjemmefra.

- Jeg forsto aldri hvor alvorlig det var. Da jeg var 34 år gammel, hadde jeg det veldig vanskelig. Jeg fikk magesår. Jeg spiste da ingen andre så meg, og en dag ble jeg fersket av mannen min. Han tok tak i meg på en fin måte, ga meg en klem og sa: «Jeg vet hva du gjør. La os snakke om det», sa hun den gang.

LES OGSÅ: Velger hund fremfor flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer