Marna Haugen Burøe:

Bryter tausheten om ektemannens Metoo-anklager

- De siste dagene har vært en ekstrem påkjenning.

ÅPNER OPP: Kona til Ørjan Burøe bryter tausheten etter de mange anklagene som har kommet mot ektemannen de siste ukene. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ÅPNER OPP: Kona til Ørjan Burøe bryter tausheten etter de mange anklagene som har kommet mot ektemannen de siste ukene. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter Ørjan Burøe, ektemannen til toppblogger Marna Haugen Burøe, kom ut med en unnskyldning i sin egen podkast forrige mandag, der han for første gang omtalte Metoo-anklagene han har fått mot seg de siste åra, brøt helvette løs i både norsk presse og sosiale medier.

Unnskyldningen gikk imidlertid ikke hjem hos store deler av det norske komikermiljøet, som fyrte av mot Burøe i åpne kommentarfelt. På kort mottok 44-åringen flere anklager, og presset fra mediene lot heller ikke vente på seg.

Selv har komikeren forholdt seg relativt taus til mediene, der han blant annet har nektet å stille til interjvu og svare på spørsmål. Han dro heller på en ferietur med familien sin. Blant andre kona Marna Haugen Burøe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer