Taika Waititi:

Bryter tausheten om dette bildet

Én av tre på dette bildet uttaler seg om de oppsiktsvekkende paparazzibildene.

TREKANT: I mai var det tydelig at Tessa Thompson, Taika Waititi og Rita Ora storkoste seg i hverandres lag. Nå bryter Waititi tausheten om øyeblikket. Foto: KHAPGG / Backgrid USA / NTB
TREKANT: I mai var det tydelig at Tessa Thompson, Taika Waititi og Rita Ora storkoste seg i hverandres lag. Nå bryter Waititi tausheten om øyeblikket. Foto: KHAPGG / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I mai var det flere som sperret opp øynene, da trioen Rita Ora (30), Tessa Thompson (37) og Taika Waititi (45) ble observert mens de hadde et svært hett øyeblikk - alle tre.

De to sistnevnte, skuespiller Tessa Thompson og regissør Taika Waititi, er for øyeblikket midt i innspillingen av den neste Marvel-filmen «Thor: Love and Thunder». Filmen spilles delvis inn i Sydney, der også artist Rita Ora tilfeldigvis befant seg i forbindelse med innspillingen av «The Voice».

Trioen ble observert mens de hadde en svært hyggelig og intim stund sammen. Blant annet kunne man se flere kyss blant alle tre, mens de koste seg med noen runder med drinker.

Frem til nå har ingen av de tre involverte uttalt seg om de mye omtalte bildene. Nå bryter imidlertid stjerneregissøren tausheten, skriver People.

KLINTE TIL: Her ser man Taika Wahiti og Tessa Thompson dele et aldri så lite kyss. Foto: Backgrid USA / NTB
KLINTE TIL: Her ser man Taika Wahiti og Tessa Thompson dele et aldri så lite kyss. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

- Gjorde ingenting galt

Det var allerede i april at romanseryktene mellom regissøren og artisten begynte å florere, etter at Ora delte et bilde av at paret klemte hverandre. En knapp måned senere, i mai, ble som nevnt turtelduene observert med et tredje medlem - til stor forvirring for fansen.

Nå forteller imidlertid filmregissøren at han ikke angrer et sekund på øyeblikket. Situasjonen snakker han ut om i et intervju med The Sydney Morning Herald.

Når han blir spurt om han ble opprørt da bildene ble delt og spredd rundt på internett, svarer han enkelt: «Ikke egentlig».

- Jeg tror at i internetts verden blir alt borte ganske fort. Og dessuten, er det egentlig en så stor greie? Nei, ikke egentlig. Jeg gjorde ingenting galt. Det er greit, legger han til.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Hemmelig brudd

Regissøren har gjort det svært godt de siste årene. Blant annet har filmen hans «Jojo Rabbit» vunnet en Oscar-pris.

På privaten har han tidligere vært gift med filmskaperen Chelsea Winstanley, som han har to barn med, Te Hinekāhu og Matewa Kiritapu. Paret giftet seg i 2011, men gikk hver til sitt i 2018.

Bruddet foregikk utenfor rampelyset, og nyheten om at paret hadde valgt å splitte seg ble ikke kjent før i 2020, omlag to år etter, ifølge Page Six.

Både Rita Ora og Tessa Thompson kom ut som biseksuelle i 2018. Førstnevnte gjorde det i forbindelse med slippet av låten «Girls», som hun fortalte var inspirert av hennes egen opplevelse med å være biseksuell.

STIAN BARSNES-SIMONSEN: Ansiktet utad på barndommen til veldig mange er Stian Barsnes- Simonsen. Vi har rett og slett spurt han hva han har gjort i det siste. Video: NRK/TV2 Play/Rød løper. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Thompson har rykte på seg for å være svært privat om sitt eget kjærlighetsliv. Tidligere har det florert rykter om en romanse med artisten Janellle Monáe, til tross for at personene selv uttalte at de bare var venner.

Bare timer etter «trekanten», ble hun observert mens hun kysset Zac Stenmark. Det er fremdeles ikke kjent hva slags forhold duoen skal ha til hverandre.

LES OGSÅ: - Ble med på trekant av feil grunn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer