Elon Musk:

Bryter tausheten om Depp og Heard

Rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp er over.

DRATT INN: Elon Musk sitt navn ble tidlig dratt inn i konflikten til Amber Heard og Johnny Depp. I rettssaken ble hans relasjon til Heard lagt lite vekt på. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
DRATT INN: Elon Musk sitt navn ble tidlig dratt inn i konflikten til Amber Heard og Johnny Depp. I rettssaken ble hans relasjon til Heard lagt lite vekt på. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Fredag ble den mye omtalte rettssaken mellom Amber Heard (36) og Johnny Depp (58) avsluttet i Virginia, USA. Etter halvannen måned med rettsforhandlinger, med intense utspørringer og vitner, er det nå opp til juryen å bestemme utfallet.

Selv om dommen i skrivende stund er ukjent, sitter offentligheten igjen med en rekke avsløringer og private detaljer om det tidligere ekteparets forhold.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Flere kjente navn ble dratt opp underveis, både i rettssalen, men også i sosiale medier. Et av navnene som tidlig fikk søkelyset rettet mot seg, og som har vært nevnt i høringene i forbindelse med rettssaken, er Elon Musk (50).

Nå bryter Tesla-gründeren tausheten.

Kommenterer saken

Musk datet Amber Heard i tida etter at hun og Depp skilte seg våren 2016. En video som har spredt seg i forbindelse med saken, viser det som skal være Heard og Musk i en heis sammen i 2016.

Det er blitt hevdet at videoen beviser at Heard var utro mot Depp med Musk, før skilsmissen var et faktum. Det er også hevdet at supermodell Cara Delevingne (29) var med på affæren - at det altså har vært snakk om en trekant.

Heard har selv avvist anklagene om at hun var utro mot Depp med Musk.

Tesla-gründeren avviste i fjor at han var sammen med Heard mens hun ennå var gift med Depp. Han ble heller aldri innkalt som vitne i den omstridte rettssaken - og har forholdt seg taus frem til nå.

Torsdag delte MIT-forsker Lex Fridman sine tanker om rettsstriden på sin Twitter-konto. Der skrev han en del punkter han har tatt med seg fra de siste ukene - og det er i den forbindelse Musk skriver noen velmente ord.

«Jeg håper de begge går videre. På sitt beste, er de begge fantastiske», skriver han.

Saksøkte hverandre

Rettsstriden har hele veien blitt TV-sendt, og oppmerksomheten rundt rettssaken har vært massiv både i USA og resten av verden.

Tidligere denne uka stilte blant andre supermodell Kate Moss (48) opp som vitne, ett av flere kjente navn som er blitt nevnt underveis i forbindelse med rettssaken. Musk har på sin side altså ikke vitnet i saken.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

Depp har saksøkt ekskona for ærekrenkelse, da han mener hun feilaktig har anklaget ham for å være en overgrepsmann - blant annet gjennom en kronikk i Washington Post.

Heard på sin side kom med motsøksmål, og beskylder Depp for å lyve.

LES OGSÅ: Kunne ikke spille i sexscener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer