Taylor Swift og Joe Alwyn:

Bryter tausheten om den «hemmelige» romansen

- Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private.

<p>KJÆRESTER: Taylor Swift og Joe Alwin har vært kjærester i over ett år. Helt til nå har duoen holdt seg tyst om det «hemmelige» forholdet. Foto: NTB Scanpix</p>

KJÆRESTER: Taylor Swift og Joe Alwin har vært kjærester i over ett år. Helt til nå har duoen holdt seg tyst om det «hemmelige» forholdet. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

I mai i fjor ble det kjent at den verdenskjente countrypop-artisten Taylor Swift (28) hadde funnet lykken igjen - denne gang med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27).

Duoen, som skal ha datet en god stund før forholdet ble kjent, har siden den gang holdt en svært lav profil.

Kun få ganger har fotografene klart å få et glimt at det tilsynelatende lykkelige paret, men ikke før nå har verken Taylor eller Joe uttalt seg om den hemmelige romansen.

Vil være privat

Det er sistnevnte som nå tar bladet fra munnen i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

På spørsmål om hva Joe synes om å date en av verdens mest populære artister, svarer han følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for, uttaler han til magasinet, gjengitt av Huffington Post.

SJELDENT BILDE: Den tilsynelatende forelskede duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de avbildet under en spasertur i Malibu i California tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SJELDENT BILDE: Den tilsynelatende forelskede duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de avbildet under en spasertur i Malibu i California tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Joe har på lik linje som sin suksessfulle kjæreste også gjort stor suksess. Det er imidlertid på filmlerretet 27-åringen har bemerket seg.

I tillegg til filmen «Billy Lynns hjemkomst», der han spiller Billy, har han også gjort suksess i filmer som «The Favorite», «Mary Queen of Scots» og «Boy Erased».

Damemagnet

Det mystiske paret skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober i 2016, hvor det angivelig skal ha vært venninner av Taylor som introduserte turtelduene for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Joe, skal den nye flammen til Taylor ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen, uttalte den tidligere klassekameraten, Jordan Bunton-Williams, til Daily Mail i fjor.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

- Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, la han til.

Flere brudd

Til tross for Joes flere filmsuksesser, har han i motsetning til Taylors tidligere kjærester ikke vært spesielt fremtredende i rampelyset.

I tillegg til musikken Taylor lager, har den 28 år gamle sangstjernen også blitt kjent for sine mange forhold i løpet av årene.

Kun et drøyt halvår etter at Taylor Swift og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre, kom nyheten om at Taylor hadde funnet lykken på ny med Joe.

Romansen mellom popstjernen og Tom ble avslørt i juni i fjor, da duoen ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (34) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Swift har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (37), John Mayer (40), Joe Jonas (29) og Harry Styles (24).

LES OGSÅ: - Jeg har funnet mannen i mitt liv