Cody Simpson:

Bryter tausheten om bruddet

Forholdet med Miley Cyrus ble av det korte slaget.

BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Instagram/Cody Simpson
BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Instagram/Cody Simpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sto den australske sangeren Cody Simpson (24) og superstjerne Miley Cyrus (28) for en rekke overskrifter. De ble nemlig koblet sammen kort tid etter at sistnevnte skilte seg fra ektemannen Liam Hemsworth.

I mellomtiden hadde imidlertid Cyrus rukket en kjapp flørt med Kaitlynn Carter (32), etter at hun også nettopp hadde skilt seg.

Miley og Cody var venner i en årrekke før de fant tonen på romantisk vis. De delte flittig i sosiale medier fra romansen i ti måneder, men så var det plutselig slutt.

Vennskapelig brudd

Det var Miley som først bekreftet bruddet. Det gjorde hun i en direktesending på Instagram.

- I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det, sa hun da, og fortsatte:

- Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Hun kunne da også fortelle at de to hadde fortsatt sitt gode vennskap. Simpson på sin side har forholdt seg taus om bruddet.

- En fase

Nå, ti måneder senere, uttaler han seg for første gang. Det gjør han i en episode av australske «60 minutes». People har gjengitt uttalelsene om forholdet.

På spørsmål fra reporteren om hvordan det var å date noen så berømte som Miley, svarer han:

- Jeg hadde kjent henne lenge på det tidspunktet. Hun var en slags, ikke en mentor, men hun var alltid en veldig hyperkreativ person. Vi gikk fra å være gode venner, til å ha mange av de samme vennene, til å være sammen en stund, sier han.

Miley Cyrus er ute på shoppingtur for å fylle opp garderoben ytterligere. Fotografene får tatt bilde av Miley i noen dristige antrekk i en av butikkene hun er innom. Vis mer

Også han forteller at bruddet gikk fredfullt for seg.

- Det hele tok slutt på en ganske vennlig måte, det var en av de fasene, antar jeg. Du går gjennom det, også lærer du mye fra det, fortsetter han.

Ny kjæreste

Simpson har også datet superstjerner som Kylie Jenner og Gigi Hadid, men avviser at han har forsøkt å gå for berømte kvinner.

Han fokuserer nå på en svømmekarriere, og jobber hardt for å kvalifisere seg til OL i 2024. Han har også gått videre med kjærlighetslivet, og bekreftet i fjor at han hadde funnet tonen med modell Marloes Stevens (28).

LES OGSÅ: Derfor sluttet hun med rus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer