Trude Mostue:

Bryter tausheten om bruddet

Trude Mostue og kjæresten gjennom drøye elleve år, Cato Sælid, bekrefter at de ikke lenger er et par.

BRUDD: Trude Mostue og Cato Sælid bekrefter at de har gått hver til sitt. Her sammen i 2019 i forbindelse med «Farmen kjendis» hvor førstnevnte var deltaker. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Trude Mostue og Cato Sælid bekrefter at de har gått hver til sitt. Her sammen i 2019 i forbindelse med «Farmen kjendis» hvor førstnevnte var deltaker. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kunne Se og Hør avsløre at kjendisveterinær Trude Mostue (52) og finansmann og investor Cato Sælid (50) har gått fra hverandre - drøye elleve år etter at de møtte hverandre på en ambassadefest i 2009.

Ny adresse

Så langt har ingen av dem villet kommentere Se og Hørs opplysninger. Nå bekrefter de imidlertid at de har gått hver til sitt.

Fra 1. desember av var Mostue oppført i Folkeregisteret på sin nye adresse på Frogner i Oslo, mens Sælid fortsatt holder til i luksusvillaen på Bygdøy, som eks-paret kjøpte for 17,7 millioner i 2010.

- Ja, det er brudd og vi bor på forskjellige adresser. Men det finnes ingen form for drama rundt dette, sier Trude Mostue til Se og Hør.

I 2011 gikk Sælid ned på kne og fridde til sin utkårede under en hagefest i regi av forfatter Unni Lindell (63). Han fikk ja, og ikke lenge etterpå fikk de sin eneste felles datter sammen.

BEHOLDER VENNSKAPET: Cato og Trude er fremdeles gode venner etter bruddet. Her sammen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BEHOLDER VENNSKAPET: Cato og Trude er fremdeles gode venner etter bruddet. Her sammen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Gode venner

Som Se og Hør tidligere har omtalt ble forlovelsen brutt for et drøyt år siden. Det bekrefter langt på vei Mostue selv også.

- Dette er forholdsvis gammelt nytt. Vi er fortsatt veldig gode venner, og fokuserer nå på jobb, barn og et godt samarbeid. Vi vil fortsette å holde sammen på et vennskapelig plan. Han er min beste venn, en fantastisk mann og verdens beste pappa, bedyrer den profilerte veterinæren.

Til Se og Hør forteller Cato Sælid at bruddet har gått «helt sivilisert for seg».

REAGERER: Flere av deltagerne reagerer kraftig på Trude Mostues lederstil. Selv mener hun at hun kunne vært tøffere. Vis mer

Samarbeider godt

- Vi er gode venner, og samarbeider godt med tanke på barna.

50-åringen driver i disse dager med en totalrenovering av luksusvillaen på Bygdøy.

- Som mange andre benytter jeg korona-tiden til å pusse opp, det er en deltidsjobb i seg selv, erkjenner Sælid.

Mostue har tidligere vært klar på at det å gifte seg ikke er det viktigste i livet.

- Jeg mener at det å ha barn sammen er et mye sterkere bånd enn å gifte seg, sa hun i et intervju med VG Helg i 2016.

Mostue har tre barn fra et tidligere forhold, i tillegg til deres felles datter.

LES OGSÅ: - Selger million-gaven fra eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer