Herman Tømmeraas

Bryter tausheten om bruddet

Herman Tømmeraas bekrefter at han og Amalie Snøløs har gått hver til sitt.

BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i oktober meldte Se og Hør at det skulle være slutt mellom stjerneparet Amalie Snøløs (23) og Herman Tømmeraas (22). Det florerte lenge rykter om at de hadde gått hver til sitt, og nå bekrefter «Skam»-stjerna at det er slutt mellom dem.

- Ja, jeg er singel, svarer han på spørsmål fra VG om sivilstatusen sin.

I samme intervju blir han spurt om han har hatt kjærlighetssorg, hvorpå skuespilleren åpenhjertig svarer at det er tungt når ting ikke fungerer.

- Men jeg har vært mye med venner og familie, og alt er fint, sier han.

Bruddrykter

Det florerte lenge rykter om et mulig brudd mellom Snøløs og Tømmeraas. Selv i kommentarfeltene på både Snøløs og Tømmeraas' Instagram-profiler, haglet brudd-spørsmål.

Da Se og Hør møtte Snøløs på den røde løperen under Elle-festen i 2018, kunne hun avsløre hvordan hun og Tømmeraas møttes for første gang.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen, fortalte hun den gang.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forklarte videre at hun og Tømmeraas hadde et vennskapelig forhold i starten. Det gikk derimot ikke lang tid før de innså at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun og la til:

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

Første intervju sammen

Det tok ikke lang tid før Snøløs og Tømmeraas ble et populært par. Til tross for at duoen uttalte seg om hverandre på hver sin kant, tok det en god stund før de stilte opp i sitt første intervju sammen.

Det gjorde de hos «God kveld Norge» i september 2018. Den gang fortalte de blant annet at de hadde store planer for fremtiden sammen.

- Er man sammen nå, er det fordi man ser for seg ei fremtid sammen, og jeg ser så mye potensial i forholdet vårt, sa Tømmeraas da.

I intervjuet avslørte også Snøløs hva som gjorde at hun falt for «Skam»-kjekkasen.

- Grunnen til at jeg liker Herman så godt, er at han er utrolig flink med familie og venner, og liksom hvordan han tar rommet, da. Han har så kul karisma. Alle som hilser på deg får et godt inntrykk, og tenker: «Han vil vi se mer av». Også er det det at du trigger meg hele tiden. Du får meg ut av komfortsonen, sa hun til Tømmeraas mens kameraene rullet.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterer som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

LES OGSÅ: Ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer